TALAS BELEDİYESİ’NDEN BİSİKLET YOLU ATAĞI

TALAS BELEDİYESİ’NDEN BİSİKLET YOLU ATAĞI

 

İlçedeki yeşil alan ve sportif tesisleri hızla artıran Talas Belediyesi, vatandaşların hayatına dokunmaya devam ediyor. Bu kapsamda toplam 3 bin 300 metre uzunluğunda yeni bisiklet ve yürüyüş yolu tamamlanarak hizmete sunuldu. Ayrıca güzergâh boyunca devam eden çalışmalar tamamlandığında ilçeye 21 bin 300 metrekare büyüklüğünde yeni yeşil alan kazandırılmış olacak.

 

 

Yenidoğan Çimenli Caddesi boyunca uzanan ve atıl halde bulunan alanı değerlendiren Talas Belediyesi, TOKİ (Toplu Konut İdaresi) konutları bölgesinden başlayan ve Erciyes Üniversitesi lojmanları boyunca devam eden hatta bisiklet yolu yaptı. Ayrıca yolun etrafında parklar, çocuk oyun alanları ve spor sahaları inşa eden Talas Belediyesi, bölge hem bölge sakinleri hem de civarda yaşayan vatandaşlar için spor yapma, dinlenme ve hoşça vakit geçirme imkanı sağlamış oldu. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da bölgede incelemeler yaparak yürüyüş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Yalçın, Talaslıların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda ilçeye bin 650 metre gidiş, bin 650 metre de geliş olmak üzere toplam 3 bin 300 metre yeni bisiklet ve yürüyüş yolu kazandırdıklarını ifade eden Başkan Yalçın, “Burası atıl vaziyette duran, tanımsız bir alandı. Başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde çok güzel bir bisiklet ve yürüyüş yolu ortaya çıktı. Ayrıca içerisinde dinlenme mekanları, spor sahaları ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu toplam 21 bin 300 metrekare yeşil alan oluşturduk. Kullanılmayan boş bir alanı böyle güzel bir projeyle ilçemize kazandırmış olduk. Bölge sakinlerimize hayırlı olsun, keyifle kullansınlar” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı