TALAS BELEDİYESİ’NDE 'KEPEZ' ZİRVESİ

TALAS BELEDİYESİ’NDE

Talas Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda ‘Kepez Mahallesi’ne yapılacak olan yol, okul ve 2022 yılı yatırımlar büyüteç altına alındı.

Talas Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda yapılan  zirveye Başkan Mustafa Yalçın’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, başkan yardımcıları, ilgili müdürler, Kepez Mahallesi Muhtarı Bilal Derebaşı ve Kepez sakinleri iştirak  etti.                              

Toplu taşım başta  olmak üzere Malatya yolu Kepez kavşağının yanı sıra Talas Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen ve 8 mahalleye geçiş sağlayacak olan yeni yol ile okul ve 2022 yılı yatırımları değerlendirildi.                                                   

Başkan Yalçın, kırsala sahip çıkmayanın şehri yönetemeyeceğinin altını çizerek şunları kaydetti  “Kepez, bulunduğu konum itibariyle bizim için önemli. Hem Malatya yoluna bağlantısı, hem de diğer mahallelerin birbirine bağlantı noktası olması nedeniyle ayrı bir öneme sahip. Burada yapacağımız çeşitli konulardaki yatırım ve projeleri kamu kurumlarımızın temsilcileriyle değerlendirme imkanı bulduk. Verimli bir toplantı oldu. Bu toplantıyla Kepez’deki yol çalışmalarını planlayarak 2022 yılında tamamlamış olacağız. Ayrıca doğalgaz konusunda Kayserigaz 2023 yılı yatırım programına alındı. Daha erken yapılması için konuyu takip edeceğiz. Allah devlete zeval vermesin. Birlik ve beraberlik içinde aşamayacağımız engel yoktur.”                                    

Kepez Muhtarı Bilal Derebaşı’da yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği  geçenlere şükranlarını sundu “Yapmış olduğunuz yeni mahalle giriş yolumuz, yeni okulumuz, su, mahalle fırını gibi çeşitli hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Su hayat demektir. Yol medeniyet, okul ilim demektir. Allah razı olsun. Ne gerekiyorsa yaptınız.”                                                  


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı