TALAS BELEDİYESİ ALT YAPI İÇİN 4 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTI

TALAS BELEDİYESİ ALT YAPI İÇİN 4 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTI

Talas Belediyesi, fen işlerinde kullanılan araç gereç ve ekipmanlarını yenileyerek 4 milyon lira harcadı. Bütün araçların sıfırlandığını belirten Talas Belediye Başkan Rifat Yıldırım, “Talas’ın geleceğine yatırım yaptık” dedi.

Başkan Rifat Yıldırım, başkan yardımcıları ve teknik birimlerde görevli personelle yeni son teknoloji ürünü silindiri test etmek amacıyla Bahçelievler Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Silindirin çalışma sistemiyle ilgili bilgiler alan Başkan Yıldırım, daha sonra direksiyona geçerek sıcak asfaltı ütüledi. Başkan Yıldırım, bir süre silindir kullandıktan sonra şöyle konuştu:

 

“Tüm mahallelerimizde asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarımız var. Ama şu an itibariyle Bahçelievler mahallemizde yoğunlukta. Bahçelievler mahallemiz Talas’ın gelişimi noktasında çok önemli. Modern Talas’a yakışır yol çalışması yapıyoruz. Bunun için alet işliyor ki el övünüyor. Bu kapsamda makine parkımız tamamen yenilenerek son sistem araçlar alındı. Son olarak 230 bin TL’ye en son sistem silindir aldık. Artık asfaltta herhangi bir eksiğimiz kalmadı. Silindir, greyder ve finişherine kadar asfalt makinelerini yeniledik. Bütün bunları Talas’ın geleceği için yeniledik. Fen İşleri Müdürlüğümüzü ortaya koydukları performans için tebrik ediyorum. Talas daha önce sadece toprağın yüzünün karartıldığı dönemlerden şimdi modern asfalta döndü. Yeni asfalt üretim tesisimiz de çok yakında devreye girdiğinde en son sistem teknolojiyle Talas’ın 40 yılına yatırım yapmış olacağız. Birçok yatırım yapıyoruz ama halkımıza tanıtma konusunda öne çıkartmıyoruz. Son 2 yılda 4 milyon liralık yatırım yapmış olduk. Biz artık en iyi şekilde yol yapıyoruz. Diğer yandan altyapının bitmesi önemliydi. Burada sadece asfalt çalışması yapılmıyor. Asfaltla yanında KASKİ, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, Mobese, Türk Telekom ve Kayserigaz çalışıyor. Altyapıda emeği geçen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Talas’ın gelişmesinde ve güzelleşmesine katkı sağlıyorlar.”

KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı