TALAS BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM`A DUYGU DOLU VEDA

TALAS BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM`A DUYGU DOLU VEDA

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 30 Mart`ta görev süresinin dolması nedeniyle personelle vedalaştı.

Gökkuşağı sosyal tesislerinde düzenlenen yemekte işçi, memur, idareci, şirket çalışanları olmak üzere bütün personelle buluşan Başkan Yıldırım, kendisine takdim edilen çeşitli hediyeler karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Konuşmasına gözleri dolarak başlayan Yıldırım, "Hakikaten çok duygulandım. Hayatın gerçeklerini yaşıyoruz" dedi.
Talas tarihinde kimseye nasip olmayan bir görevi tamamladığını belirten Başkan Yıldırım, "Hamdolsun Rabbim 100 yılı aşkındır kimseye verilmeyen görevi bizlere nasip etti. Ve şehrimize öyle bir hizmet ettik ki; değil ülke içinde yurtdışında dahi tanınır hale getirdik. Yani Talas`ı hava sporlarında, tarihi dokusunun ortaya çıkarılmasında, modern teknolojik imkanlarla dünya markası yaptık. Buna ne kadar şükretsek, övünsek az. Bizde ayrı gayrı olmadı. Talas`ı böyle güzelliklere kavuşturan buradaki sizlersiniz" diye konuştu.
Başkan Yıldırım, 10 yıllık görev süresini kısaca özetleyerek, "Hiç kimseyi eleştirmek için söylemiyorum ama 10 yıl önce 34 bin nüfuslu Talas`ın aldığı hizmete bakıldığında belediye binası kiracı, teknolojik olarak imkanlara sahip değildi. Ama bugün geldiğimiz noktada hakikaten marka bir şehri oluşturduk. Bunda hepimizin alın teri var. Hatırlarsanız göreve geldiğimdeki ilk toplantıda `bizler vatan ve millet sevgimizi vatanımıza ve milletimize hizmet ederek ortaya koyarız` demiştim. Elhamdülillah 10 yılda şehrimizi öyle çok sevdik ki çok hizmet ettik. İnsan sevdiğiyle imtihan olur, biz de sevdiğimizle imtihan olduk" ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından belediye personeli Başkan Yıldırım`ı ayakta alkışladıktan sonra Başkan Yıldırım tek tek bütün personelle tokalaşıp helallik isteyerek vedalaştı.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”