TALAS PORTALI YÖNETİCİLERİ

TALAS PORTALI YÖNETİCİLERİ

ALİ DAĞI´NA DEV BAYRAK AÇARAK CUMHURİYETİ KUTLADILAR?

Talas Portalı ismi altında bir araya gelen ve sosyal medya üzerinden organize olan bir gurup Talas İlçe Sakini Cumhuriyet´in 93.yılını Ali Dağı´na bayrak açarak kutladılar? Talas Amerikan Koleji öğrencilerinin yıllar önce geleneksel hale getirdikleri bir kutlamayı yaşatmak maksadı ile yola çıkan gönüllüler Ali Dağı´na açtıkları dev Türk Bayrağı´nın çevresinde ?Yaşasın Cumhuriyet? Cumhuriyetimiz ebediyen yaşayacak? sloganları atarak Cumhuriyete bağlılıklarını dile getirdiler?
Bir gurup gönüllü Talas İlçesi sakini? Sosyal Medya üzerinden organize oluyorlar? Kendilerine ?Talas Tanıtım Portalı´ üyeleri diyorlar? Talas ilçesinin tarihi ve doğal güzellikleri başta olmak üzere sosyal yaşamı, gelenek ve görenlerini tanıtarak gelecek nesillere aktarma çabası gösteriyorlar? Kendilerini ilçelerinin tanıtımına adayan bu münevver insanlar yıllar önce ilçede eğitim veren ve ilçeye ve ilimizie çok şey kazandırdığına inanılan Talas Amerikan Koleji öğrencilerince geleneksel hale getirilen bir etkinliğe yeniden gün yüzüne çıkarmak için kolları sıvadılar?. Söz konusu gelenekte küçük format değişiklikleri yaparak yeniden keşfeden Talas Portalı üyeleri Cumhuriyetin 93. Yılını Ali Dağı´na dev Türk Bayrağı açarak kutladılar?
Yeniden keşfedilen bu geleneksel kutlama ile ilgili olarak haber ekibimize bilgi veren Talas PorTALI Yöneticilerinden Mustafa Şahinkaya haber ekibimize yaptığı değerlendirmede amaçlarının ilçelerinde yabancılaşmayı önlemek ve ilçeyi her yönü ile dünyaya tanıtmak olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti?
Talas Portalı yönetici ve üyeleri daha hep birlikte dev Türk Bayrağını Ali Dağı´nın eteklerine açıp 93. Yılında ?Yaşasın Cumhuriyet? sloganları eşliğinde Cumhuriyet´e olan bağlılıklarını ortaya koyup, unutulmaya yüz tutan bir geleneğe yeniden hayat verdiler?.
HABER: C.ÜSTEN



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı