TALAS ÖRENCİK VE YAMAÇLI MAHALLESİNDE

TALAS ÖRENCİK VE YAMAÇLI MAHALLESİNDE

FİDAN DİKİMİ

Talas Belediyesi Yamaçlı ve Örencik Mahalle girişinde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Palancıoğlu ve mahalle halkının katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte önce Şehit Mehmet Alda´nın mezarı başında dua edildi.

Talas´ın kırsal mahalle girişlerinde ağaçlandırma seferberliği başladı. Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, mahalle girişlerinde yol kenarlarına büyük boylu fidan diktiklerini belirterek, ?Bugün güzel bir ağaçlandırma etkinliğiyle birlikteyiz. Daha önce buraya defnettiğimiz Şehidimiz Mehmet Alda´nın mezarının başından başlayarak Örencik Yamaçlı arasında ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. Ihlamur, akçaağaç, çınar ve çam gibi farklı farklı 280 tane 3-5 metrelik tüplü büyük fidan dikiyoruz. Bu etkinlikte hayırseverlerimizin de katkısı var. Burada mahalle girişlerinde yol boyu ağaçlandırma çalışmasına mahalle muhtarlarımızın ve şehidimizin babasının desteklerini aldık. Bu fidanlar hem çevreye hem de birlik beraberliğimizin pekiştirilmesine katkı sağlayacak. Sulama sistemini de kurduk. İnşallah burası bu ağaçlarla yeşil bir yol haline gelecek. En son alaybeyli mahallemizde bin adet mavi serviyi toprakla buluşturmuştuk. Diğer mahallelerimizde ağaçlandırma çalışmamız devam edecek.?dedi.

Örencik Mahalle Muhtarı Nuri Topsakal ve Yamaçlı Mahalle Muhtarı Beşir Özcan ağaçlandırma çalışmalarından dolayı Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´na teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ