TALAS MEVLANA MAHALLESİNDE

TALAS MEVLANA MAHALLESİNDE

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Talas´ta artan nüfusun ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Talas Belediyesi yapılaşması ve alt yapısı tamamlanan yerlerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Mevlana Mahallesi Şehit Fatih Duman Caddesi´nde 1,5 kilometrelik yola 3 bin ton sıcak asfalt serilecek.

Şehit Fatih Duman Caddesi´nde yapılan çalışmalara katılan Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ?Talas farklı bir ilçe. Artan nüfusu ile birlikte ihtiyaçları da artıyor. Talas Kayseri´de son 20 yıldır nüfus artışının yarısından fazlasını çekmiş durumda. Böyle olunca da okul, cami, sağlık ocağı, yol ve park gibi ihtiyaçları artmış durumda. Bizde Talas Belediyesi olarak elimizden geldiği kadarıyla koşturuyoruz. En önemi işlerimizden bir tanesi de yol. Alt yapısını tamamlandıktan sonra asfaltımızı seriyoruz. Şehit Fatih Duman Caddesi´nde yapılaşması tamamlanan bir alan. Vatandaşlarımızın konforunu artırmak için asfalt serimine başladık. 1.5 kilometre uzunluğunda olan bu yola 10 metre genişliğinde 3 bin ton sıcak asfalt serdik. Bunun gibi diğer yol çalışmalarımızda devam ediyor? dedi.

?Yol çalışmaları sabır isteyen bir iştir? diyen Başkan Palancıoğlu, ?Asfalt sereceğimiz yerlerde alt yapının tamamlanması ve zeminin oturması lazım. Bunlar süreç gerektiren işler. Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu ulaşımı için asfalt ve kaldırımlar çok önemli. Şehit Fatih Duman Caddemizde de çalışmalarımız kısa süre içinde tamamlanıp vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak. Hayırlı olmasını dilerim? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ