TALAS BELEDİYESİ´NDEN

TALAS BELEDİYESİ´NDEN

KIRSAL MAHALLELERE BAYRAM MÜJDESİ?

Talas´ın kırsal mahallelerinden Yazılı, Kepez, Yazyurdu ve Cebir´i birbirine bağlayan ana hat Ramazan Bayramı öncesi genişletilerek yeniden asfaltlanacak.
Asfaltın yapılacağı bölgeyi Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bayar Özsoy ve beraberindeki yetkililerle inceleyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 12 kilometrelik Malatya yolu Cebir hattının 4 mahalleyi birbirine bağladığını belirterek, satih kaplama çalışmalarının durum tespitinin ardından hemen başlayacağını söyledi. Başkan Palancıoğlu, 8 metre genişliğe sahip olacak ana hattın 3 kilometresinin yeni yapılacak kısım olduğunu anlatarak, diğer bölümlerin yenileneceğini kaydetti.
Başkan Palancıoğlu sözlerinin devamında kırsal mahallelerdeki yolların kış mevsiminden sonra yıprandığını hatırlatarak ?Büyükşehir Belediyemizin ekipleriyle şuanda durum tespit çalışması yapıyoruz. Bu hattın belli noktalarında altyapı çalışmaları tamamlandı. Bir hafta 10 gün içinde özellikle Malatya yolundan başlayıp Kepez´den Cebir´e kadar giden uzun hattın tamamının rehabilitasyonu yapılacak. İnşallah vatandaşlarımız bayrama güzel şekilde seyahat edebilecekleri konforlu bir yola kavuşacaklar. Mahallelerimize hayırlı olsun."
Yaz boyu yol ve kaldırım çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Başkan Palancıoğlu, "Kırsal mahalleler bizim için önemli. Mart 2014´te birçok kırsal mahallemiz Büyükşehir Yasası ile birlikte Talas Belediyesine bağlanmıştı. Bu mahallelerimize de Büyükşehir Belediyemiz ile gücümüz yettiğince hizmetlerimizi yoğunlaştırmaya başladık. İnşallah bozulan yollar kısa sürede yenilenecek." diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ