?TAKIMA GÜVENİMİZ TAM?

?TAKIMA GÜVENİMİZ TAM?

ŞAHİN, ?ÇOK ÇALIŞARAK, İYİ YERLERE GELECEĞİZ?

  Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulüp Başkan Yardımcısı Yücel Şahin, sarı-kırmızılıların geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, ?Daha çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğiz. Takıma olan güvenimiz tam? dedi.
Kayserispor´un gelecek haftalarda, takım olarak iyi oynayacağını dile getiren Kulüp Başkan Yardımcısı Şahin, ligde geride kalan 2 haftada 2 beraberlik elde ettiklerini hatırlattı.
Bu hafta konuk ettikleri Torku Konyaspor karşısında iyi oynamalarına rağmen 3 puan alamamalarının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Yücel Şahin, "Sahamızda mutlak galibiyet amacıyla çıktığımız bir karşılaşmaydı. Maalesef 1 puan almak durumunda kaldık. Tabi taraftarımızın bu maçta cezalı olması, saha avantajımızı kullanmamız açısından bizi olumsuz etkiledi. Karşılaşmada daha fazla gol pozisyonuna giren ve galibiyete yakın olan taraf Kayserispor´du. Mücadelelerinden dolayı teknik heyeti ve oyuncularımızı kutluyoruz" diye konuştu.
İyi bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Şahin, "Daha çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum, takımımıza güvenimiz tam. Zamanla takımımız puan tablosunda üst sıralarda yer alacak. Taraftarımızdan da takıma olan desteklerini artırarak, sürdürmelerini istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti