‘Tahta’yı kırıyor muyduk, büküyor muyduk?

‘Tahta’yı kırıyor muyduk, büküyor muyduk?

Aylardır Kayserispor yönetimi tarafından açılması beklenen transfer tahtası durumu ne oldu? Tarftar ve spor kamuoyu bu sorunun cevabını arıyor. 

Kayserispor’da yılan hikayesine dönen transfer tahtasının durumu, taraflı tarafsız herkesin merak ettiği konu haline dönüştü. Sarı-kırmızılı ekibin yöneticileri, zaman zaman açıklama yapsa da henüz sonuca ulaşılamadı. 

Başkan Ali Çamlı’nın “7,2 Milyon Euro ile transfer tahtası açılacak” demesinin üzerinden  uzunca bir süre geçti. Bu açıklamanın ardından kurban bayramın sonraki haftası işaret edildi. Bayram bitti. Sonraki haftada sona erdi. Hemen ardından önceki dönem Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Hulusi Akar’ın ve Kayseri Milletvekillerinin de Kayserispor’a destek olacağı açıklandı. Sonrasında ise şahsi sosyal medyalar dışında Kayserispor yönetiminden bir açıklama gelmedi. Sürekli açılacak denilen transfer tahtasının ne zaman açılacağı ise Kayserispor severlerin tek gündem maddesi oldu. 

Sarı-kırmızılı takım, Çağdaş Atan ile sezon hazırlıklarına başladı. Tahta kapalı ve açılması durumunda Atan, 4-5 yeni transfer istiyor. Tabii tahta açılabilirse ve hatta yeni transferler için kaynak bulunabilirse sonuca ulaşılacak. 

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’