Tahta kapalı, konuk son şampiyon

Tahta kapalı, konuk son şampiyon

Süper Lig ekiplerinden Mondi Home Kayserispor’da transfer tahtası kapalı. Temsilcimiz ilk hafta son şampiyon Galatasaray’ı konuk edecek. Hosseini, Galatasaray maçında forma giyemeyecek ve Kayserispor, kısıtlı kadro ile sahada olacak.

Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başlıyor. Sezon Trabzonspor-Antalyaspor karşılaşması ile başlayacak. Mondi Home Kayserispor ise sezona sahasında Galatasaray karşılaşması ile başlayacak. 

Transfer yasağını henüz kaldıramayan Mondi Home Kayserispor, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını Perşembe günü yaptığı antrenman ile devam etti. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını Cuma günü sonlandıracak. Kısıtlı kadrosu ve transfer yasağı ile sezona başlayacak olan Kayserispor’da bir kötü haber de savunma oyuncusu Hosseini’den geldi. Tecrübeli savunmacı, Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Çağdaş Atan ve ekibi, sakatlık dolayısıyla endişeli olsa da Galatasaray karşılaşmasında taraftarı da arkasına alarak kazanmak istiyor. 

Mondi Home Kayserispor-Galatasaray karşılaşması, 12 Ağustos Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Saat 21:45’te başlayacak olan karşılaşmada, Halil Umut Meler düdük çalacak. 

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’