SÜRÜCÜ KURSU VE ÖĞRENCİLERE YENİ SOSYAL TESİS

SÜRÜCÜ KURSU VE ÖĞRENCİLERE YENİ SOSYAL TESİS

Melikgazi Belediyesince  Altınoluk Mahallesi'nde yapılacak  Trafik Eğitim Pisti Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı. Trafik Eğitim Tesisi, 2 ofis, 1 toplantı odası, motosiklet otoparkı, kafetarya, teras olmak üzere 275 metrekare alan üzerine kurulacak.

Melikgazi Belediyesince  Altınoluk Mahallesi'nde yapılacak  Trafik Eğitim Pisti Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı.  2 ofis, 1 toplantı odası, motosiklet otoparkı, kafetarya, teras olmak üzere 275 metrekare alan üzerine kurulacak olan Trafik Eğitim Tesisi ile ilgili bilgiler  veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu şunları kaydetti.  “Sürücü kurslarımız, dernek başkanımız ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüz burada ehliyet kursunun yeniden canlandırılması gerektiğini ve Serkent Bölgesi’nin mesafesinin çok uzak ve yoğunluktan kaynaklı kazaların çok fazla olduğundan bahsettiler. İnşallah burada temelini attığımız bu sosyal tesis Melikgazi Belediyemiz tarafından işletilecek. Aynı zamanda alanda motosiklet ehliyeti sınavlarına girecek kardeşlerimiz için de motorların konacağı bir tesiste yapmış oluyoruz. Dolayısıyla 8 kilometreden fazla bir alan sürücüler için eğitim ve sınav pisti olarak tanımlanmış oldu. Amacımız vatandaşımızın çok daha merkezi bir alanda sınava girmesi, kazaların ve sorunların minimuma indirilmesi. Bu kapsamda burada güzel bir tesisin temelini attık. Hızlı bir şekilde bitecek ve inşallah bundan sonra tüm sürücü kursu sahibi kardeşlerim burada hizmet verecekler. Hayırlı olsun. Emeği geçen tüm Melikgazi personelime teşekkür ediyorum.”

Başkan Palancıoğlu ve katılımcılar tesisin yapılacağı alanı inceleyip, bilgi alarak tesisin yapımı için startı verdiler.



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak