SURİYELİ ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI

SURİYELİ ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak ilimize sığınan ve büyük çoğunluğu Eskişehir Bağları semtinde ikamet eden Suriyeli dindaşların minik çocukları karne heyecanı yaşadı. Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim gören miniklere karnelerini Me

Eskişehir Bağlarında  konuşlu Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Sezai Çamdalı ve  Osman Şekerci ile Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir’in yanı sıra  Suriyeli Öğrencilerin Koordinasyon Görevlisi Ali Erdoğan da iştirak etti.

Karne dağıtım töreni öncesinde konuşan Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir,” Suriyeli kardeşlerimizle  karne töreninde bir aradayız. Karneleriniz hayırlı olmasını diliyorum. Suriyeli kardeşlerimizi  kucaklayan Kayseri halkımıza, Valiliğimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve belediyelerimize teşekkür ediyorum.  Karneleriniz hayırlı olsun biz sizleri kucaklamaya  evimizi, yurdumuzu açmaya, her zaman misafir edip baş tacı etmeye  hazırız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Suriyeli öğrencilere karneleri dağıtıldı.Karne alan öğrencilerin mutlulukları ise  gözlerinden okunuyordu.

Sınıfları da gezen ilçe  milli eğitim müdürü Tuncay Demir ve beraberindekiler daha sonra öğrencilerle sohbet edip onlara çikolata ikram ettiler.



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye