SURİYELİ DİNDAŞLARA

SURİYELİ DİNDAŞLARA

12 TIR YARDIM MALZEMESİ?

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesince başlatılan yarım kampanyası çerçevesinde toplanan 12 tır dolu yardım malzemesi iç savaş mağduru Suriyeli dindaşlara ulaştırılmak üzere dualarla uğurlandı?

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesince başlatılan yarım kampanyası çerçevesinde toplanan 12 tır dolu yardım malzemesi Cuma namazı sonrası fuar alanı yanındaki Ahmet-Ayşe İnci Camii önünde gerçekleştirilen törenle iç savaş mağduru Suriyeli dindaşlara ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı?

Uğurlama törenine Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Müftüsü Şahin Güven, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Ünlü Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Halil Necipoğlu bürokratlar ve vatandaşlar iştirak etti?

İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven uğurlama töreninde yaptığı konuşmada 2016 yılı Mart ayından bu yana 424 tır yardım malzemesinin Kayseri´den Suriye´ye gönderildiğini hatırlatıp, gönderilecek olan 12 tır ile birlikte yardım tırı sayısının 436´ya ulaşacağını kaydetti?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, son 2,5 yılda 436 tır yardım malzemesi gönderen Kayserili hayırseverlerin övünç kaynağımız olduğunu belirtti ve tüm hayır sahiplerine şükranlarını sunarak "Bu topraklarda para kazananlar yine bu topraklar için hayırlarda bulunuyorlar ve bu hayırlar yurt dışına kadar ulaşıyor. ´Paran kadar değil hayrın kadar konuş´ sözü bu topraklardan çıktı. Rabbim pek çok insana imkan veriyor; ama herkes hayır yapacak özellikte olmuyor. Bu organizasyonu yapanlara ve hayırsever hemşehrilerime teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu?

İç savaş mağduru Suriyeli dindaşlara ulaştırılmak üzere hazırlanan yarım malzemeleri Halil Necipoğlu´nun gerçekleştirdiği dua ile uğurlandı?

HABER: CEYHUN ÜSTEN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”