SUR´DA ÇATIŞMA!

SUR´DA ÇATIŞMA!

ŞEHİT SAYISI 4 OLDU?

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde PKK´lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda Kayseri 1. Komando Tugayı´nda görev yapan bir yüzbaşı, bir astsubay ve bir uzman çavuş ile bir komiser şehit oldu. Art arda gelen acı haberlerle şehit sayısı 4´e yükseldi?
Sur´da bombalı tuzakları kaldırmayı sürdüren güvenlik güçleri ile PKK´lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada PKK´lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 3 asker ile roketatarlı düzenlediği saldırıda 6 asker olmak üzere 8 asker yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla çatışma bölgesinden alınarak, Diyarbakır Asker Hastanesi´nde kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan ve henüz kimlikleri açıklanmayan 3 asker doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Diyarbakır´ın Sur ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan´ın Kayseri´de bulunan evinde hüzün hakim.
Diyarbakır´ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK ile girdikleri çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan´ın Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Batuhan Sokak´ta bulunan evinde hüzün hakim. Kayseri 1. Komando Tugayı´ndan geçici görev ile Diyarbakır´ın Sur ilçesine gittiği öğrenilen Erdoğan´ın acı haberini alan yakınları, Kayseri´de ki eve akın etti. Erdoğan´ın ailesi ile beraber oturduğu binaya büyük Türk bayrakları asılırken, çevrede binalara da Türk bayrağı asıldığı görüldü.
Çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik