Süper Lig’de Anadolu Derbisi var

Süper Lig’de Anadolu Derbisi var

Süper Lig’de heyecan, hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalarla son bulacak. Ligin haftası Yukatel Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak olan Anadolu Derbisi’ne sahne olacak.

Süper Lig’de 2021-2022 sezonu, 20-21-22 Mayıs’ta oynanacak olan karşılaşmalarla son bulacak. Son hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak.

Geride kalan haftayı Malatya galibiyeti ile tamamlayan Yukatel Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Temsilcimiz, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Cuma gününe kadar ilimizde devam edecek.  Kupa finalinde de Sivasspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekibin lig karşılaşmasını da yedek ağırlıklı kadro ile çıkması bekleniyor. Kupada mutlu sona ulaşmak isteyen Yukatel Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman ve kurmayları, oyuncuları ile yakından ilgileniyor. Oyuncuları ile toplantı yapan Hikmet Karaman, “Ligde durumumuz belli. Burada bir iddiamız yok. Bizim için önemli olan kupa finalidir. İlk maçı atlatalım ve kupaya odaklanalım” dedi.

Demir Grup Sivasspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 21 Mayıs Cumartesi günü Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti