ŞUMİ´DEN CEVAP BEKLENİYOR

ŞUMİ´DEN CEVAP BEKLENİYOR

ŞUMİ OLMAZSA, MESUT BAKKAL VE İBRAHİM ÜZÜLMEZ İLE GÖRÜŞÜLECEK

Kayserispor´da teknik direktörlük koltuğu için arayış devam ediyor. İlk olarak Sumudica ile görüşme yapan Kayserispor yönetimi, perşembe gününe kadar Şumi´ye süre verdi. Teknik konuda Şumi olmazsa, Mesut Bakkal ve İbrahim Üzülmez ile görüşülecek. Öte yandan, Kayserispor´un durumu hakkında Erman Toroğlu´nun açıklamaları da dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da 2-0 kaybedilen Trabzonspor karşılaşmasının ardından Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, yeni hoca için vakit kaybetmeden çalışmalara başlamış ve belirlenen isimlere talepleri iletilmişti.

İlk olarak takımı geride kalan sezonda çalıştıran ve şuan Suudi Arabistan´da bulunan Sumudica ile görüşüldü. Türkiye´yi çok seven Sumudica, teklife olumlu baksa da Al Shabab takımı ile 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli hoca, yönetimi ile görüşecek ve izin çıkarsa Kayserispor´a dönecek. Şumi´nin kararını Perşembe günü Kayserispor yönetimine bildirmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekip, Sumudica ile anlaşma sağlanmaz ise önce Mesut Bakkal ile görüşecek, bu görüşmeden de sonuç alamazsa, İbrahim Üzülmez ile görüşme yapılacak. Sarı-kırmızılı ekibin yeni hocasının 15.haftada oynanacak Kasımpaşa maçında takımın başında olması bekleniliyor.

Öte yandan, A Spor yorumcusu Erman Toroğlu´nun Kayserispor hakkındaki yorumları dikkat çekti. Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki´ye seslenen Toroğlu şöyle dedi:

?Kayserispor onursal başkanı Özhaseki ile konuşacağım. Kayserispor gibi bir takım bu durumda olmamalı. Erciyesspor gitti yok oldu. Bari Kayserispor elden gitmesin. Koca şehirde bir Kayserispor kalmış. Kayseri gibi şehrin takımı bu halde olamaz.?

Haber: Murat Turp



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev