ŞUMİ, TRANSFER DEDİKODULARINA AÇIKLIK GETİRDİ

ŞUMİ, TRANSFER DEDİKODULARINA AÇIKLIK GETİRDİ

?KONSANTRASYONUMUZU BOZMAK İSTİYORLAR?

Kayserispor Teknik Direktör Marius Sumudica, hakkında çıkan transfer dedikodularına yaptığı açıklama ile açıklık getirdi. Şumi, ?Bu tarz haberlerle, Malatya ve Antalyaspor maçı öncesi konsantrasyonumuzu bozmak istiyorlar´ dedi.

Kayserispor Teknik Direktör Marius Sumudica ile yakaladığı çıkışı sürdürürken, genç teknik adam hakkında hemen her gün yeni bir transfer haberi çıkıyor. Yapılan haberlere ilişkin Şumi, yazılı bir açıklama yaptı.

Kayserispor ile 2 yıllık anlaşması olduğunu ve sarı-kırmızılı kulüp ile başarılı işlere imza atacağını vurgulayan Marius Sumudica, açıklamasında şunları kaydetti: ?Son günlerde çeşitli yayın organlarında benim Türkiye veya diğer ülke takımlarından teknik direktör olarak teklif aldığım ve bir müddet sonrada konunun netleşeceği yönünde haberler çıkıyor. Görevlerini personel olarak sürdüren, takımları ile yaptıkları sözleşmelerin süre ve diğer şartlarına göre çalışan futbolcu, teknik direktör gibi şahıslar başarılı oldukları veya diğer gerekçelerle yeni tekliflerin gelmesi doğaldır. Ancak, şahsımla ilgili daha önce bir teklifin veya tekliflerin, son maçlarda aldığımız başarılı sonuçlarla birlikte zirveye ulaştığı şu günlerde tekrar gündeme gelmesi tamamen benim dışımdadır ve biraz da hafta sonunda oynayacağımız Malatyaspor ve sonraki maçımız Antalyaspor müsabakaları öncesinde konsantrasyonumuzun düşürülmesine yönelik faaliyetlerdir diye düşünüyorum. Benim, Kayserispor ile 2 yıllık kontratım mevcuttur. Memnuniyet olmadığı takdirde kulübümün beni göndermesi veya benim kulüpten ayrılmam için tazminat maddeleri de bulunmaktadır. Halen görev yaptığım ve 2 yıllık kontratımı başarıyla tamamlamayı düşündüğüm kulübümden herhangi bir memnuniyetsizliğim olmadığı gibi yazılı olmadığı halde sayın başkana istediği zaman 5 yıllık daha imza atabileceğimi belirtmiş bulunmaktayım. En azından kontrat sürem dolmadan takımımı yarı yolda bırakacak bir kişi değilim. Başkanın tavrı, kadrosunun kalitesi, şehrin güzelliği ve büyük taraftarın ilgisiyle kendi evimizde huzurlu bir şekilde hizmet ettiğim Kayserispor´da daha çok hedeflerim bulunmaktadır. Sayın başkan ve takımla birlikte kenetlenerek başarıya koştuğumuz şu günlerde anlamsız dedikodulara itibar edilmemesini rica ediyorum?

Haber: Murat TURP



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’