Şükrü ve Fatma evlilik için ilk adımı attı

Şükrü ve Fatma evlilik için ilk adımı attı

Çiftin nişan kurdelesini Özhaseki kesti

Kay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi’nin oğlu Şükrü Çifçi ile Fatma Özçekirdek, evlilik için ilk adımları attı. Çiftin nişan kurdelesini AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki kesti.

Gerçekleştirilen nişan merasimine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, KAY Grup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç, çiftin aileleri, yakınları ve sevenleri katıldı.

Çiftin nişan kurdelesini kesmeden  önce çifte tavsiyelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, şöyle dedi: “Burada iki genç kardeşimizin aile saadetine ilk adımlarına şahitlik ediyoruz. Nişan yüzüklerini takıyoruz. İnşallah en kısa sürede evliliklerini de görürüz. Sonrada bir ömür mutlu olurlar. 21 yıllık belediye başkanlığı dönemimde birçok nikaha şahitlik ettim. Bilinmesi gereken dünyada nikahlı beraberlikler azalıyor. Böyle bir dünyada Türkler olarak nikahta keramet vardır diyoruz. Allah bu güzellikleri elimizden almasın. Dünya’nın en büyük saadeti, aile saadetidir. Allah gönül bağınızı daim etsin.”

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, konuşmasının ardından çiftin nişan kurdelesini kesti. Nişan merasimi hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Haber: Şevket Tekin



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor