Spor a.ş. rekor tazeledi

Spor a.ş. rekor tazeledi

Spor A.Ş Spor Okulları’nda rekor tazeledi. 3 aylık yaz döneminde 15 Bin 32 öğrenci spor okullarından yararlandı. Sümer Tesisi Sorumlusu Emine Zengin, “Spor Okullarımızın en ilgi gören kursu, yüzme oldu” dedi. 

Büyükşehir Belediye Spor A.Ş. tarafından organize edilen yaz dönemi spor okulları, her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gördü. Yaz Dönemi Spor Okulları, 15 Bin 32 öğrenci ile rekor tazeledi. 

Yaz Dönemi Spor Okulları’na ilişkin konuşan Sümer Tesis Sorumlusu Emine Zengin, spor okullarına ilişkin şu bilgileri aktardı: “Yaz Spor Okullarımız, sorunsuz ve kazasız sona erdi. İnşallah yeni dönemde de iyi bir süreç yaşarız. Şimdi güz dönemi spor okullarımız başladı. Devam etmek isteyen öğrencilerimiz devam edebilirler. Yaz döneminde, 17 tesis ve 5 parkta 16 branşta 15 Bin 32 öğrencimiz oldu. Sümer tesisinde ise 6 branşta, 2 Bin 980 öğrencimiz burada yaz dönemini tamamladılar. Kulüp bünyemize de yüzlerce çocuğumuzu kazandırdık. Çocuklarımıza aynı zamanda gelecekte hazırlıyoruz. Burada yaz aylarını dolu dolu ve eğlenerek geçirdiler. Tam bir tatil havasında geçti. Velilerimizden büyük bir geri dönüş aldık. Spor okullarımız yıl boyu da devam ediyor.”

Sümer Tesisi’nde en çok rağbet gören branşın yüzme olduğunu dile getiren Zengin, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Yüzme, kontenjanlarının dolu dolu olduğu bir dönem geçirdi. Kaymalar, düşmeler ve riskin en yüksek olduğu branşta yüzmedir. Doluluk oranı olarak da zorladı. Tabii ki burada halkın talebiyle de alakalıdır. Kayseri, deniz şehri değil. Yüzme bu nedenle en çok rağbet gören branş oldu.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’