SÖYLEMEK SAPIKLIKTIR

SÖYLEMEK SAPIKLIKTIR

"BAŞKA BİR İSTİKLAL MARŞI SÖYLEMEK SAPIKLIKTIR" - "TÜRKÜ SÖYLESİNLER, ŞARKI SÖYLESİNLER, ALKIŞLAYALIM AMA KALKIP BÖYLE SOYTARILIK YAPMASINLAR" - "MİSAK-I MİLLİ SINIRLARIMIZ İÇİNDE TEK BAYRAĞIMIZ VE TEK İSTİKLAL MARŞI'MIZ VARDIR"

- Kurtuluş Savaşı komutanlarından Kazım Karabekir'in kızı Timsal Karabekir, Diyarbakır'da bir toplantıda okunan sözde Kürdistan marşı için sert konuştu. Karabekir, "Türkü söylesinler, şarkı söylesinler, beraber dinleyip alkışlayalım ama kalkıp böyle soytarılık yapmasınlar" ifadelerini kullandı.

Türk Dünyası Kadınları Dayanışma Derneği'nin davetlisi olarak geldiği Kayseri'de Kilim Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle buluşan Timsal Karabekir, Diyarbakır'daki bir toplantıda okunan sözde Kürdistan marşına sert tepki gösterdi.

"Bunları sapıklık olarak değerlendiriyorum" diyen Karabekir, "Bu vatanın Misak-ı Milli sınırları içinde bir bayrağı ve bir tek İstiklal Marşı vardır" dedi. Karabekir, "Türkü söylesinler, şarkı söylesinler, beraber dinleyip beraber alkışlayalım ama kalkıp da böyle soytarılık yapmasınlar" şeklinde konuştu.

 Yapılanların sapıklık olduğunu belirten Karabekir, "Çünkü bu vatanı bölmek ve parçalamak için birtakım insanlar dışarıdan ve içeriden yarış halinde. Bunlar da da bu sapıklığa alet oluyorlar" ifadelerini kullandı.

Öğrencilere, 'Çanakkale'den Cumhuriyet'e Kazım Karabekir' arşivinden fotoğraflarla o dönemde yaşananları anlatan Karabekir, "O dönemde verilen mücadelede neler yaşandı, onları anlatmaya çalışacağım. O ilahi kadro, yok olmuş Osmanlı'nın küllerinden Türkiye Cumhuriyeti'ni çıkardı. Her Türk evladı beşikten mezara kadar Türkiye Cumhuriyeti'ne hizmet etmek zorunda. Bu topraklara sahip çıkmak zorundayız çünkü başka bayrağımız yok, başka da yaşayacağımız bir toprak yok" diye konuştu.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı