ŞOTA, TAKIMINDAN UMUTLU!

ŞOTA, TAKIMINDAN UMUTLU!

Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, Orduspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Süper Lig’e verilen milli ara son buldu. Spor Toto Süper Lig kaldığı yerden 4.hafta maçları ile devam ediyor. İlk 3 haftayı galibiyetsiz kapatan Kayserispor da ilk galibiyetini almak için Orduspor maçına bileniyor.

 

“HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAK”

 

İlk 3 hafta alınan kötü sonuçlara rağmen, yönetimden güvenoyu alan Gürcü Teknik Adam Şota Arveladze nezaretinde, Karpuazatan’da bulunan Kadir Has Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Kayserispor’da, milli oyuncular da teker teker antrenmanlara katılmaya başladı.

 

Geride kalan 3 haftada yalnızca bir puan toplayan Kayserispor'da Teknik Direktör Şota Arveladze ise gelecek adına umutlu konuştu. Kısa süre sonra takımının istediği düzeye geleceğini vurgulayan Gürcü hoca, “Lige iyi başlayamayan takımın kısa zamanda toparlanması için yoğun şekilde çalışıyoruz. Antrenmanda en iyi performansı sergileyen oyuncularıma maçlarda görev vermeye çalışıyorum. Takımın oturması için zamana ihtiyacımız var. Bir kaç maç sonra her şey istediğimiz gibi olacak.” ifadelerini kullandı.

 

Orduspor maçından mutlaka puan ya da puanlarla döneceklerini vurgulayan Arveladze, “Rakibimiz çok güçlü. Bunun farkındayız. Ama biz de artık gerçek gücümüzü göstermek istiyoruz. Kayserispor bu değil. Kayserispor’un hak ettiği yer burası değil. Orduspor maçıyla başlayan bir çıkış yakalamak ve hızla üst sıralara tırmanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. (Haber: Ahmet ŞAN)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’