SON GÜLEN YUKATEL KAYSERİ OLDU

SON GÜLEN YUKATEL KAYSERİ OLDU

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşan Yukatel Kayserispor’da futbolcular ikinci yarıda ortaya koydukları futbol ile rakibini 4-2 yenerek, 3 puanı hanesine yazdırmış oldular.

 

Süper Lig’de 21.hafta mücadelesinde deplasmanda İstanbulspor’la karşılaşan Yukatel Kayserispor’da futbolcular 3 puanı 4 golle almasını bildiler. Karşılaşmanın 10.dakikasında Ali Karimi ile iki mücadele sırasında Muammer Sarıkaya pasını Jason Lokilo'ya aktardı. Lokilo'nun ceza yayından sol alt köşeye yaptığı vuruşta kaleci Bilali’n uzandığı köşeden gol geldi ve İstanbulspor 1-0 öne geçti.  18.dakikada Miguel Cardoso'nun sağ kanattan ortasında ön direkte topu alan Carlos Mane, rakiplerini geçip düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmanın 32.dakikasında defansın uzun pasında Emeka Eze topu yere indirdi ve Lokilo'ya topu aktardı. Lokilo'da ara pasında topu Valon Ethemi’yi buluşturdu ve o da topu ağlara göndererek ilk yarının skorunu ilan 2-1 olarak ilan etmiş oldu. 

Maçın ikinci yarısında oyunda bazı değişiklikler yapan Yukatel Kayserispor kontrolü de eline almasını bildi.  52. dakikada Onur Bulut'un ceza yayından kullandığı serbest vuruşta top kaleci David Jensen'in sağından ağlara giderek skorda 2-2’lik denge sağlanmış oldu. Karşılaşmanın 83. dakikasında bu sefer Emrah Başsan'ın ceza sahası dışı sağından kullandığı serbest vuruşta top ağlara gitti ve skor 2-3 oldu. Tam İstanbulspor baskısı başladı denildiği anda 89.dakikada Mame Thiam'ın ara pasında defansın arkasına sarkan İlhan Parlak'ın golüyle rakibin direnci kırılırken Yukatel Kayserispor’da karşılaşmayı 4-2 kazana taraf oldu. 

İstanbulspor karşısında alınan galibiyetle Yukatel Kayserispor puanını 29’a çıkartmış oldu. Temsilcimiz Perşembe günü ligde 22.hafta mücadelesinde sahasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Haber: Mustafa Gürbüz 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti