SON BAHAR TEMİZLİK KAMPANYASI

SON BAHAR TEMİZLİK KAMPANYASI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İlçe sınırları içerisinde bulunan mahallelerde çok yönlü sonbahar temizlik kampanyasının başlatıldığını söyledi.

2 su tankeri, 6 adet süpürge makinesi, 3 yol süpürge kamyonu ve 60 kişiden oluşan temizlik ekibi ile sonbahar temizlik kampanyasının startını Çarşı Bölgesi Millet Caddesinde verdiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ”Daha temiz bir Kayseri, daha temiz bir Melikgazi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılması gereken rutin temizliğin dışında sonbahar temizlik kampanyası ile özellikle arka sokaklarda yoğun kullanılmayan kaldırım ve yollarda temizlik yapıyoruz. Bölgenin mıntıka temizliği yapıldıktan sonra, motorlu tırpanlar ile kaldırımlar yabancı otlardan arındırılıyor. Süpürge araçlarımız ve temizlik elemanları ile de toplanıyor. Mahallede yer alan otoparklar, çocuk oyun grupları gibi yerlerin içinde ve çevresinde büyümüş olan otlarda bu çalışma ile temizleniyor. Ayrıca boş arsalardaki otlar hem temizleniyor hem de arazi greyderlerle düzleniyor. Çarşı içerisinde yer alan yol, kaldırım gibi alanlarda ise deterjanlı su ile yıkıyoruz. Her pazaryerini deterjanlı su ile temizliyoruz.”dedi
Her gün 2-3 mahalle de
Başkan Dr. Büyükkılıç, sonbahar temizlik kampanyasının her gün 3-4 mahalle de olmak üzere tüm mahalleler temizleninceye kadar devam edeceğini kaydetti.
Temizlik konusunda daha duyarlı olalım
Çarşı içi Cumhuriyet Mahallesinde başlatılan Deterjanlı su ile yıkama çalışmasının Kayseri’nin şehir imajı ve çevre temizliği açısından önemli olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede yaşayan herkesi temizlik konusunda daha duyarlı olmaya davet ettiler.



Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi