SON BAHAR TEMİZLİĞİNE BAŞLADI

SON BAHAR TEMİZLİĞİNE BAŞLADI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak İlçe sınırları içerisinde bulunan mahallelerde çok yönlü sonbahar temizlik kampanyasının başlatıldığını duyurdu….

4 adet süpürge makinası, 2 motorlu tırpan,1 adet kepçe kamyon, 3 greyder ve 20 kişiden oluşan temizlik ekibi ile sonbahar temizlik kampanyasının startını Mimarsinan Bölgesi Bahçelievler Mahallesinde verdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ”Daha temiz bir Kayseri, daha temiz bir Melikgazi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılması gereken rutin temizliğin dışında sonbahar temizlik kampanyası ile özellikle arka sokaklarda yoğun kullanılmayan kaldırım ve yollarda temizlik yapıyoruz. Bölgenin mıntıka temizliği yapıldıktan sonra, motorlu tırpanlar ile kaldırımlar yabancı otlardan arındırılıyor. Süpürge araçlarımız ve temizlik elemanları ile de toplanıyor. Mahallede yer alan otoparklar, çocuk oyun grupları gibi yerlerin içinde ve çevresinde büyümüş olan otlarda bu çalışma ile temizleniyor. Ayrıca boş arsalardaki otlar hem temizleniyor hem de arazi greyderlerle düzleniyor.”dedi

Başkan Büyükkılıç, sonbahar temizlik kampanyasının her gün 2-3 mahalle olmak üzere tüm mahalleler temizleninceye kadar devam edeceğini kaydetti. 

Mimarsinan Bölgesi Bahçelievler Mahalle halkı temizlik kampanyasının kendi mahallelerinden başlatılmasının kendileri açısından önemli olduğunu çünkü bur tür hizmetleri Melikgazili olduktan sonra almaya başladıklarını bundan dolayı verilen hizmetten dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç’ a teşekkür ettiklerini belirterek, ilçede yaşayan herkesi temizlik konusunda daha duyarlı olmaya davet ettiler.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik