SON ŞEHİT OLSUN

SON ŞEHİT OLSUN

ŞEHİT POLİSİMİZ GÖZ YAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ. CENAZE NAMAZINA BAKAN SOYLU´DA KATILDI.

Adıyaman´ın Sincik ilçesinde PKK´lı teröristlerin ekip otosuna düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan polis memuru Taha Uluçay, Kayseri´de düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenaze törenine içişleri bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Adıyaman´da yapılan törenin ardından dün Kayseri´ye gelen şehit Taha Uluçay´ın cenazesi baba evinde helallik alındıktan sonra Hulusi Akar Camiine getirildi. Cenazede şehidin kardeşi ve akrabaları tabutun başından bin an olsun ayrılmazken şehidin naşına sarılarak gözyaşı döktüler.

Hulusi Akar Caminde kılınan cenaze namazına İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Orgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, AK Parti il başkanı Şaban Çopuroğlu, Parti İl Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şehidin cenaze namazını il müftüsü Prof.Dr. Şahin Güven kıldırdı. Güven burada cenazeye katılanlardan şehit için helallik istedi.

Şehidin cenaze namazının ardından vatandaşlar Terör Örgütüne lanet yağdırdı. Cenazeye katılan binlerce vatandaş ?Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez?, ?Kahrolsun PKK? sloganlarıyla tepkilerini dile getirdiler. 

Bakan Soylu´dan şehit eşine: "O kahraman, sen de kahramansın"

Adıyaman´da teröristlerin saldırısı sonucunda şehit düşen polis memuru Taha Uluçay´ın eşi Sümeyra Uluçay, Türk bayrağını teslim alırken, "Mülakatta Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görevimizi yaparız demiş eşim" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise şehit eşine, "O kahraman, sen de kahramansın" dedi.

Türk bayrağını teslim alan Uluçay, "Eşim söyledi; ´Mülakatta bana sordular nerede görev yapmak istersin diye. Ben de şanlı Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yaparım.´ Bunu söyle dedi. Ben de söylüyorum" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin eşini teselli ederek, "O kahraman, sen de kahramansın" dedi.

Daha sonra Uluçay´ın cenazesi polis şehitliğinde dualarla toprağa verildi



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti