"Soma`nın Acılarını Paylaşıyoruz"

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Soma`da yaşanan maden kazasından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Soma`nın acılarını paylaşıyoruz" dedi.

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve Kaymakamlık yöneticileri Başkan Mustafa Çelik`i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

            Soma’da hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarak konuşmasına başlayan Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, "Bugün hem sizin sevincinizi ve kıvancını paylaşıyoruz, hem de Manisa`da hayatını kaybeden madencilerimizi rahmetle anıyoruz. İnşallah göçük altında olan diğer işçilerimiz de sağ selamet oradan çıkartılır. Elbette ki bugüne gelmesini istemezdik ama öyle oldu artık. Sizlerin Kocasinan Belediye Başkanı olarak seçilmiş olmanızdan büyük keyif aldık. İnşallah Kocasinan ve Kayserimize hayırlara vesile olur.  Önceden tanıştığımız kadarıyla biliyoruz ki Sayın Bekir Yıldız başkanımızdan devraldığınız bu makamı vatandaşlarımızın lehine, yerel yönetimlerin en güzel şekliyle ifade bulduğu bir çalışmayla başarılı olacaksınız. Kocasinanlılar ve Kayserililer bu noktada mahalli idareler hizmetlerini en güzel şekilde alacak. Melikgazi Kaymakamı ve çalışma arkadaşlarımız olarak sizin Kocasinan Belediye Başkanlığınızda, vatandaşlarımıza yerel hizmet etme noktasında bize düşen hangi hususlar varsa sizinle beraber olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

 

            Soma`da yaşanan maden kazasından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik," Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, tedavi görenlere de acil şifalar diliyorum. Sayın Kaymakamım, değerli arkadaşlar bu nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum, hoş geldiniz diyorum. Hakikaten yeni bir güne sıkıntılı haberlerle uyandık. Umudumuz Soma’daki kazada ölü sayısının çok az olmasıydı. Ama üzüntülü haberi sabahın erken saatlerinde aldık.  Rabbim daha beter felaketlerden esirgesin" temennisinde bulundu.

 

            Başkan Çelik şöyle devam etti, "Melikgazi ve Kocasinan iki kardeş. Elbette diğer ilçelerimiz de kardeşimiz ancak bizim kardeşliğimiz yan yana, karın kardeşliği gibidir. Şehir merkezinin iki yarısında birbirimizi tamamlayan iki ilçeyiz. İnşallah bundan sonraki yapacağımız tüm çalışmalarda birlikteliği, uyumu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam ettiririz. Yapacağımız projeleri birlikte değerlendirir, birlikte yaparız. Siz kamu tarafı biz belediye olarak karşılıklı yapılabilecek işleri birlikte planlarız" şeklinde sözlerini tamamladı.

 

 



2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı