SOKAKLARDAKİ SAHİPSİZ

SOKAKLARDAKİ SAHİPSİZ

HURDA ARAÇLAR TOPLANACAK

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçesinin gün geçtikçe planlı bir büyüme gösterdiğini büyük bir alan içerisinde yaşanılan mekânlarda halk ve çevre sağlığına belediye olarak çok önem verdiklerini bu açıdan bir çok şikayet konusu olan atıl halde bulunan, sokaklarda veya arazi de sahipsiz bulunan hurda araçların belediye tarafından toplanacağını söyledi.
TUTANAK KARŞILIĞI ÖNCELİKLE ŞANTİYE ALANINDA KORUMAYA ALINACAK?
Sokaklarda veya arazilerde sahipsiz olarak bulunan bakımsız, paslanmış, camları kırık ve özellikle mahalle çocukları açısından son derece tehlike arz eden hurda araçları belirli aralıklarla belediye olarak topladıklarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç ?Halk ve Çevre sağlığına büyük önem veriyoruz. Özellikle söz konusu çocuklarımız olunca, bu konuda kesinlikle taviz vermiyoruz. Belediye olarak sokak ve arazilere bırakılmış olan sahipsiz oto veya benzeri araçlar mahalle sakinleri açısından da tehdit oluşturmaktadır. Çünkü bu araçlar hem paslanması, hem de cam artıkları ile elektrik kabloları açısından insan sağlığını zarar verebilir. Mahalle çocukları bu araçlarda oyun oynamakta bunun neticesinde çocuklar yaralanabilmektedir. Bu neden ile halk ve çevre sağlığı açısından bu araçları toplayacağız ? dedi.
252 18 90 TELEFONA BİLDİREBİLİRSİNİZ?
Hurda araçların belediyenin çöp toplama biriminde çalışan ve ilçenin her gün sokak sokak gezerek çöp toplayan ekiplerce belirlendiğini ve zabıta birimince de tutanak tutularak belediyenin atölyesine götürüleceğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Mahallesinde, bahçesinde veya arazilerde hurda araç görüp kaldırılmasını isteyenlerin 252 18 90 nolu telefona bildirmeleri gerektiğini kaydetti.
ÇEVRE DOSTU BELEDİYE OLARAK
ÇEVRE VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE DE SON
Başkan Memduh Büyükkılıç, bu çalışma ile aynı zamanda çevre dostu bir belediye olarak çevre ve görüntü kirliliğine de son verilmiş olunacağını sözlerine ekledi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ