SOKAKA HAYVANLARINA KUCAK AÇTI

SOKAKA HAYVANLARINA KUCAK AÇTI

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, soğuk kış şartlarında sokak hayvanlarına kucak açtıklarını vurgulayarak sokak kedi ve köpeklerini toplayıp barınma evlerine yerleştirdiklerini duyurdu…

Başkan Bekir Yıldız, yıl boyunca sokak kedi ve köpeklerini toplayıp Büyükşehir Belediyesi’nin Kedi ve Köpek Barınma Evlerine yerleştirdiklerini hatırlatıp ”Kış şartlarında da Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz topladığı sokak kedi ve köpeklerini, bakıcı ailelerin teslim ettiği hayvanları Molu’daki Köpek Barınma ve Selçuklu Mahallesi`ndeki Kedi Barınma Evi’ne teslim ederek Büyükşehir Belediyesiyle ortaklaşa sokak hayvanlarına kışın sıcak koruma sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kışın sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin faydalandığı yiyeceklerin kar buz altında kaldığı ve donduğu için hayvanların aç kaldığına dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, "Bu tür hayvanların kar altında, aç ve susuz kalmaması, donmaması için toplayıp kedi ve köpek barınma evlerine götürüyoruz. Barınma evlerinde bu hayvanlar kayıt altına alınıyor, kulağına kimlik küpe takılıyor, insanlara zarar vermemesi için aşıları yapılıyor, yarası, hastalığı tedavi ediliyor. Yiyecek sıkıntısı çekmeden, soğuk kış şartlarında burada kalıyor. İmar, fen, zabıta, park gibi hizmetler yanında çevremizi de yaşanabilir hale getirmek için bize muhtaç canlılarla da ilgileniyor, toplum için zararlı hale gelmemesi için çalışıyoruz” diye konuştu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti