SOĞUK HAVA YURDU TERK EDECEK

SOĞUK HAVA YURDU TERK EDECEK

RAMAZAN´DA HAVA SICAKLIĞI NASIL OLACAK?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz, haber merkezimize önümüzdeki günlerde ilimizde yaşanacak hava durumu tahminlerini açıkladı. Yılmaz, Salı günü yağışların şehrimizi terk edeceğini bu hafta sıcaklıkların 27 derece kadar yükseleceğini müjdelerken, sıcak ve bunaltıcı bir Ramazan ayı geçireceğimizin de sinyallerini verdi?
Mayıs ayının hemen hemen her gün yağışlı olması, beklenen yağış miktarından 3 kat fazla olmasına neden oldu. Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz, haber ekibimize yaptığı açıklamada, yağış havanın Salı günü son olarak yağacağını daha sonra hava sıcaklığının 27 dereceye kadar çıkacağını belirtti. Yılmaz şöyle konuştu; ?Yağışlı havalar yavaş yavaş geride kalıyor. Bu hafta ki tahminimiz Salı günü sabah saatlerinden itibaren yer yer gök gürültülü sağnak yağış bekliyoruz. İlimizde metrekareye 8 ila 10 kg civarında yağışlar kaydedilebilir. Çarşamba gününden itibaren nispeten yağışsız bir havaya başlayacağız. Genel itibariyle parçalı bulutlu hava gerçekleşecek. Şuanda mevsim normallerinin altında olan hava sıcaklıkları yarından itibaren kademeli olarak artarak normallerin üzerine çıkmasını bekliyoruz.?
Ramazan ayının yaz ayına denk gelmesinden dolayı merak edilen hava sıcaklıkları için de şunları söyledi; ?Genel Müdürlüğümüzün mevsimsel tahminleri var. Ancak bunların tutarlılıkları çok düşük, normalde bizim tahminlerimiz ilk 3 gün için %90´lar seviyesinde. Zaman uzadıkça tutarlılık doğal olarak düşüyor. Şuandaki mevsimsel tahminlerimiz Ramazan ayının içerisinde normallerden çok farklı bir Haziran ayı beklemiyoruz. Hava sıcaklıkları açısından normal bir Haziran ayı yaşayacağız. Yağışlar açısından da şuanda bildiğimiz bir miktar normalin üzerinde bekliyoruz.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti