ŞIRNAK´IN YARASINI

ŞIRNAK´IN YARASINI

KAYSERİ SARACAK

Başbakan Binali Yıldırım´ın talimatı ile AK Partili 15 Büyükşehir Belediyesi terörün mağdur ettiği güneydoğu ve doğu bölgelerindeki vilayetlerimizin vatandaşlarına yardım için görevlendirildiler. Başbakan´ın talimatını Parti´deki yardımcıları Erol Kaya ve Mehmet Müezzinoğlu belediye başkanlarına resmen bildirdi. Buna göre Büyükşehir Belediyesi Şırnak merkez, Melikgazi Belediyesi Cizre, Kocasinan Belediyesi Silopi ilçelerindeki vatandaşların yaralarını saracak. Talas ve İncesu Belediyeleri de Şırnak´ın iki ilçesinde yaraları sarmak üzere görevlendirildi.
PKK terörünün yakıp yıktığı bölgelerde yaraların yarılması için adeta seferberlik başlatıldı. Çevre ve Şehircilik, Aile ve Sosyal politikalar ve Kalkınma Bakanlıklarının kendi sorumluluk sahaları ile ilgili yapacakları çalışmalara ilave olarak özellikle Ramazan ayında bölge insanının yiyecek,giyecek ve diğer menkul ihtiyaçlarının karşılanması için Başbakan Binali Yıldırım´ın talimatı ile AK Partili belediyeler seferber edildi.
Başbakan Binali Yıldırım´ın talimatı doğrultusunda 15 büyükşehir belediye başkanı geçtiğimiz perşembe günü yapılan il başkanları toplantısında sonra ikinci bir toplantıya katıldılar?
AK Parti´nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel başkan yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu´nun baş
Kanlığında yapılan toplantıya 15 büyükşehir belediye başkanı ve il başkanları katıldı?
Bu toplantıda belediye başkanlarına birer il ve dörder ilçe ismi bildirilerek bölge insanının sıkıntılarının giderilmesi için çalışmalar yapmaları talimatı v erildi. Bu talimat çerçevesinde Şırnak Valiliği ve ilgili ilçe kaymakamlıklarının koordinesinde resmi yolla bölgede mağdur durumda olan vatandaşların yiyecek,giyecek ve diğer günlük kullanacak eşyalar noktasında ihtiyaçları ilgili beledilerce karşılanacak?
Şırnak merkezdeki vatandaşların sıkıntısı Büyükşehir ,Cizre´deki talepler Melikgazi,Silopi´nin ihtiyaçları Kocasinan belediyeleri tarafından karşılanacak.Talas ve İncesu belediyeleri de nüfusları oranında bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olacaklar?
Başbakan Binali Yıldırım´ın talimatı ile gerçekleştirilecek olun bu çalışma Şırnak Valiliği ve ilgili ilçe kaymakamlarının koordinesinde daha çok ramazan ayında etkin olarak yapılacak.Valiliğin bildirdiği ihtiyaçlara bağlı olarak, bölge halkının yiyecek, giyecek ve evlerinde günlük kullanacakları diğer eşyaları karşılamak için Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan Talas ve İncesu belediyeleri kolları sıvadı.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik