ŞİRİNTEPE MAHALLESİ´NE

ŞİRİNTEPE MAHALLESİ´NE

KIZ KURAN KURSU

    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye teknik ekibi ile şantiyelerde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Şirintepe Mahallesi´nde belediye olarak yapımı üstlenilerek hayata geçirilecek olan Kız Kuran Kursu´nda da gelinen son durumu gören Başkan Büyükkılıç Kız Kuran Kursu inşaatının 2016 yılı başlarında tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi. 

Her hafta ilçede bulunan şantiyeleri teknik ekibi ile birlikte gezen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yapılan çalışmaları yerinde görmek, bölge sakinleri ile sohbet ederek varsa eksiklikler, onları tamamlamak ve daha kaliteli hizmet verebilmek için bu gezilerin son derece faydalı ve verimli olduğunu kaydetti.
Hayırsever belediyeyiz?
Hayırseverler tarafından Mim-sin Şirintepe Mahallesi´ne yaptırılan Şirintepe Camii´nin hemen yanı başında geçtiğimiz günlerde temeli atılan Kız Kuran Kursu´ndaki inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi:
?Hayırsever hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Kayseri´nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Şirintepe Camimizde hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan son derece güzel bir cami, belediye olarak biz de bu caminin yapılışında gerekli desteğimizi verdik. Cami açılışı için buraya geldiğimizde vatandaşlarımızdan Kuran Kursu yapılması yönünde yoğun bir talep geldi.Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için ?Her iş bizim işimiz´ anlayışı ile hareketle Müftülüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde caminin hemen yanında kız öğrenciler için Kuran Kursu yaptırma konusunda mutabakata vardık ve hemen çalışmalara başlayarak bugün de temelini attık. Bu bölgedeki Kuran Kursu ihtiyacını karşılamak amacıyla 2 katlı maliyeti 500 bin TL civarında olacak Kuran Kursunun en kısa sürede tamamlanarak 2016 yılı başlarında hizmete açılması için gayret gösteriyoruz. Hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.? dedi.
Biz istedik, başkanımız yaptı.
Cami dernek yöneticileri ve mahalle sakinleri de? Başkanıma ve ekibine teşekkür ederiz. Biz istedik, başkanımız yaptı. Zaten bu zamana kadar ne istediysek başkanımız hiçbir zaman geri çevirmedi ve yardımcı oldu. Allah kendilerinden razı olsun.? dediler.

 



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ