Sıra transferlerde

Sıra transferlerde

Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor’da transfer tahtası için son adımda atıldı, sıra transferleri takıma katmaya geldi. Yeni transferler, Cuma günü takıma katılacak. 

Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor’da aylardır gündemden düşmeyen transfer tahtasında sona ulaşıldı. Transfer tahtasının açılması için son adımda atıldı. Sarı-kırmızılı yönetim, yeni oyuncularını cuma günü takıma dahil etmeye hazırlanıyor. 

Son iki sezondur transfer yapamayan Mondihome Kayserispor, yaz transfer dönemini de boş geçmemek için transfer tahtası çalışması başlatmıştı. Sorunlu dosyaların büyük bölümünü tamamlayan Mondihome Kayserispor, son iki günde kalan dosyaların sorununu da çözdü. Mondihome Kayserispor, anlaştığı oyuncuları ise Cuma günü takıma dahil edecek. Gaziantep karşılaşmasında yeni transferlerin forma giymesi beklenmiyor. Kayserispor’un yeni transferlerinin 6.haftada oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasında forma giyeceği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. 

Mondihome Kayserispor’da zorlu dönemin geride kalması büyük bir rahatlamaya yol açarken yönetimin ilerleyen dönemlerde de aynı sorunların yaşanmaması için tedbirler alacağı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’