SIR CİNAYET AYDINLANDI

SIR  CİNAYET AYDINLANDI

İlimizde işlenen ve nedeni öğrenilemeyen ‘Bacanak Cinayeti’nin sırrı çözüldü… Hayatını çiftçilik yaparak kazanan 51 yaşındaki Menderes Oflazoğlu`nu, eşini taciz ettiği için keser ve bıçak darbeleri ile öldürdüğünü itiraf eden

İlimizde  çiftçilik yapan 51 yaşındaki   Menderes Oflazoğlu`nun , çobanlık yapan bacanağı Yaşar G `nin keser ve bıçakla öldürdüğü anlaşıldı. Yaşar G`nin bacanağını, eşi Canser`i yaklaşık 1 yıldır taciz ettiği için geçtiğimiz pazartesi günü öldürüp, cesedini 5 gün evde sakladığı ortaya çıktı. Yaşar G ve cinayette kendisine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen karısı Canser  nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

Olay, Yaşar G ve eşi Canser`in önceki gün  saat 12.00 sıralarında Argıncık Polis Merkezine gidip, Menderes`i Oflazoğlu`nu öldürdüklerini itiraf etmeleriyle ortaya çıktı.

İddiaya göre, Menderes Oflazoğlu, 24 Şubat günü Melikgazi ilçesi Kılıçaslan mahallesindeki evinden eşi Fahriye`ye Dışarıya, gezmeye çıkıyorum diyerek ayrıldı. Ancak, Menderes, yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta oturan baldızı Canser G`nin evine gitti. Bu sırada evde bulunan Yaşar G, bacanağına” Niye geldin, insan baldızını bir yıldır taciz edermi. Karım kendisini senin taciz ettiğini söylüyor” diye tepki gösterdi.

İki bacanak arasındaki tartışma kavgaya dönüştü ve Yaşar G,, bacanağı Menderes`i evde bulunan keserle kafasına defalarca vurarak ağır yaraladı. Bununla da yetinmeyip, çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, öldürdü. Yaşar ve karısı Canser, cinayetin ardından çiftçilik yapan Menderes`in cesedini evin koridorunda bulunan halıya sararak, duvara dayadılar. Öldürdüğü bacanağının cep telefonunu kapattı. G çifti daha sonra bir yakınlarının evinde kalmaya başladı. Bu sırada kocasının birden ortadan kaybolması ve cep telefonunun kapalı olması üzerine Menderes`in eşi Fahriye,polise kayıp başvurusu yapıp, yerel medyayı dolaşıp, kocasının bulunmasını istedi. Cinayetten pişman olan Yaşar G ve karısı Canser dün öglen saatlerinde Argıncık Polis Merkezi ne giderek,itirafta bulundular. Eve giden polisler, taciz iddiasıyla öldürülen Menderes Oflazoğlu`nun halıya sarılmış cansız bedeniyle karşılaştı. Asayiş Şube Müdürlüğü`ne bağlı Cinayet Büro Amirliği`ne götürülen Yaşar ve Canser G. burada sorguya alındı. Yaşar G`nin ifadesinde Kayseri`nin Bünyan ilçesi Kuruhöyük köyünde çobanlık yaptığını ve eşinin Kayseri`deki evde kaldığını söyleyerek, “Bacanağım Menderes yaklaşık 1 yıldır sürekli evime gelip, eşimi rahatsız ediyormuş. Çobanlık yaptığım için ben 2-3 ayda bir ancak evime geliyorum. Eşim korkudan bana önce bir şey söylemedi. Ancak olay günü evde olduğum sırada Menderes`in eve gelmesiyle olayı öğrendim” dediği öğrenildi.

Yaşar ve Canser çifti, tamamlanan sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.



Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor