SEYRANİ KAMPUSUNE KADIN ELİ DEĞDİ

SEYRANİ KAMPUSUNE KADIN ELİ DEĞDİ

ERÜ Seyrani Kampüsünde bulunan Hüseyin Şahin MYO tarafından Çarşamba günleri düzenlenen Kültürel etkinlikler kapsamında, TOBB Kayseri Kadın Girişimcileri ile birlikte Seyrani kampus bahçesine ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

Seyrani kampüsünü ağaçlandırma etkinliğine Kaymakam Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan, Seyrani Ziraat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Halil Kırnak, Hüseyin Şahin MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr.Şükrü Su, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dr.Sema Karaoğlu, Kadın girişimciler ve öğrenciler iştirak etti.
Kaymakam Enver Ünlü, TOBB Kayseri Kadın Girişimcilerinin Develi İlçesine ve Seyrani Kampüsüne gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek desteklerinin devamını beklediklerini belirtti.
Belediye Başkanı Recep Özkan, Venedik ziyaretinde heyeti bilgilendirenlerin Venedik’in kazıklarının yıllar önce Anadolu’nun orta yerlerinden Erciyes Dağı etekleri ve Kapadokya bölgesinden getirildiğini söylediklerini anlattı. “O zamanlardan başlayan kesme işlemi şimdilere kadar devam etmiştir. şimdilerde ise bu nesiller bizler hep birlikte yeniden ağaç dikme hamlesini başlatmış bulunuyoruz İlçemizin her tarafında ağaç dikme faaliyetlerimiz hızla devam etmektedir” dedi.
Hüseyin Şahin MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şükrü Su, etkinliğe destek veren Kaymakam Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kırnak, TOBB Kayseri Kadın girişimciler Kurulu adına Başkan Dr. Sema Karaoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Seyrani Kampüsündeki çevre düzenleme, ağaçlandırma faaliyetleri yanı sıra, Hidayet Tutum Kongre merkezi iç düzenlemeleri ve Dr. Sami Tutum Kütüphane Bölümünü çalışmaları hakkında heyeti bilgilendirdi.
Çalışmaları takdir eden Kayseri Kadın Girişimcileri misafirhane iç donanım ve kitap bağışı kampanyası başlatacaklarını ve bazı toplantılarını da Seyrani kampüsü içerisindeki Kongre merkezinde yapmayı planlayacaklarını belirttiler.

 



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı