SERVİSÇİ ESNAFINA SİTE YAPACAK

SERVİSÇİ ESNAFINA   SİTE  YAPACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası`nın yemeğinde servisçi esnafı için bir site yapılacağını belirtti. Şehir hakkında da bilgiler veren Başkan Özhaseki, risk alınarak yapılan yatırımlarla Kayseri`nin büy

Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası`nın düzenlediği yemeğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yoğun ilgi ve alkışlarla karşılandı.

Yemeğe, Başkan Özhaseki`nin yanı sıra Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası Başkanı Yavuz Ay, oda başkanları ve esnaflar katıldı.

Oda Başkanı Yavuz Ay, kısa bir konuşma yaparak geceye katılımlarından dolayı Başkan Özhaseki`ye teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de sözlerine servisçilere içinde sosyal tesislerin de yer alacağı bir site için yer belirleme çalışmasının sürdüğünü belirterek başladı. Konuşmasında şehirdeki değişime dikkat çeken Başkan Özhaseki şunları kaydetti…  "Şehirlerin geleceği oradaki yöneticilerin ufukları ile doğrudan ilintilidir. Eğer yöneticiler risk alıyorlarsa, büyük işler yapıyorlarsa o şehirler büyüyor ve gelişiyor. Değilse şehir göç veriyor ve gittikçe küçülüyor. Belediye başkanlığına başladığımda şehrin nüfusu 400 binler civarındaydı. Melikgazi`de başladığımda 179 bin nüfusu vardı. Şimdi Melikgazi`nin nüfusu 550 bin. Şehrin nüfusu 1 milyonu geçmiş vaziyette. Demek ki bu şehir büyüyor. İnsanlar artık burada kalıyor, gitmiyor. Gençler gitmiyorlar. Eğitimde herkes aradığını buluyor, dört tane üniversitemiz var. Sağlıkta herkes aradığını bulabiliyor, onlarca hastanemiz var. Kültürde, sanatta, sporda herkes aradığını bulabiliyor. Çarşıda, pazarda herkes aradığını buluyor. Bu ortamdan dolayı da kimse gitmiyor kolay kolay. Biz bunun için riskleri alarak yatırımlar yapıyoruz. Erciyes projesinin altına girmek, Yamula Barajının altına girmek öyle kolay değil. En basit gözüken stat bile ömrümden beş yıl almıştır. Ama bunları yapmak zorundayız ve yapacağız. Hepimiz faniyiz. Önemli olan aklımızın erdiği gücümüzün yettiği dönemde iyi işler yapabilmek ve insanların duasını alabilmek"

 

Konuşmaların ardından Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Yavuz Ay, esnafa desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy`a teşekkür plaketi verdi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı