SERTİFİKALI YANGIN EĞİTİMİ

SERTİFİKALI  YANGIN  EĞİTİMİ

Vatandaş odaklı hizmet anlayışına nitelikli personeli de ekleyen Talas Belediyesi`nde, bir süre önce yangın güvenlik önlemleri eğitimi alan 33 personele sertifikaları verildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından verilen eğitimin sertifika töreni meclis salonunda gerçekleşti. Düzenlenen törene Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Aytekin Kahraman, başkan yardımcıları ve personel katıldı.

Başkan Palancıoğlu, belediye olarak iş ve işçi sağlığı, binalardaki acil çıkış noktalarının belirlenmesi ve yangın güvenliği gibi konularda personele eğitim verdiklerini ifade ederek, "Talas`ı her alanda örnek olacak ve kaliteli hizmetlerin verildiği ilçe haline getirmek için çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu… 

Başkan Palancıoğlu, bu noktada Büyükşehir Belediyesi ile her alanda koordineli çalışan belediyelerin başında geldiklerini kaydederek  şöyle konuştu…  "Ortak çalışma konusunda personelimize de yangın eğitimi verildi. Bundan sonraki projemiz ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşlarıyla birlikte özellikle okullarda da yangın eğitimi verilmesi. Bizim derdimiz can ve mal kaybı olmadan gerekli önlemleri almak. Şehrimize ülkemizde olmayan itfaiye eğitim araçları kazandıran Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Güvenli Talas için her bir ferdin alması gereken tedbirler var; piknik alanlarındaki ateşleri söndürmeliyiz, izmaritleri söndürmeden atmamalıyız, çocuklarımızı mutfaklarda ocaktan uzak tutmalıyız."



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi