SERGEN YALÇIN ?TEK HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK?

SERGEN YALÇIN ?TEK HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 21.haftada oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Sergen Yalçın, ?Tek hedefimiz ligde kalmak? dedi. Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 21.haftada oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Sergen Yalçın, ?Tek hedefimiz ligde kalmak? dedi. Spor Toto Süper Lig´in 19 ve 20.haftalarından oynadığı güzel futbol ile önce Fenerbahçe´yi ardından da Galatasaray´ı mağlup eden Kayserispor, 21.hafta karşılaşmasında Bursaspor´u konuk edecek.
Galatasaray maçının ardından ara vermeden çalışmalarını sürdüren Kayserispor, günü yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Isınma ve düz koşu ile başlayan antrenman, 5´e 2 top kapma, dar alan oyun ve interwall koşularla son buldu. Antrenmanda Galatasaray maçında sakatlanan Kana Bıyık yer almadı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Sergen Yalçın, ?Tek hedefimiz ligde kalmak´ dedi. Yalçın sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?´Son haftalarda ciddi bir şekilde yükselişimiz var. Hem oyunsal hem güç anlamında yukarıya doğru tırmanıyoruz. Bu iki maçlık bir periyottu. Daha önümüzde oynayacağımız çok maç var. Bu galibiyetlerin önemli olabilmesi için önümüzdeki maçlardan da galibiyetle ayrılmamız lazım. Şu an için puan olarak beklediğimizin üzerinde gidiyoruz. Bu da hedef koyma açısından çok önemli. Yeni oyuncular da katıldı. Artık birlikte oynamaya başlıyoruz ve takım olmaya başlıyoruz. Herkes takımın içinde yer almaya başladı, birlik ve beraberlik oluşmaya başladı. Eğer bunu başarabilirsek daha iyi sonuçlar ve çok daha güzel galibiyetler alabiliriz diye düşünüyorum. Daha önce de söyledim. Tek hedefimiz Kayserispor´un ligde kalması, başka bir şey düşünmüyoruz. Şu an tek hedefimiz bu?
Yalçın, cuma günü Kadir Has Stadyumu´nda oynanacak olan Bursaspor maçıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: ?Bursaspor maçında taraftarımızı bekliyoruz. Sezonun geri kalanında iç sahada oynayacağımız 8 maçta da onlara çok ihtiyacımız var. Onların itici gücüne ihtiyacımız var. Sporcularımızın onların desteğine ihtiyacı var. Onlarla iyi bir uyum gösterirsek sporcularımız daha iyi, daha moralli ve konsantre olacaktır. Bursaspor çok güçlü ve üst sıralarda yer alan bir takım. Çok zor bir takım bizi bekliyor. Maç arası da yakın geldi biraz ama biz bu 4-5 günde sporcularımızı iyi değerlendirerek maça en sağlıklı ve hazır halde çıkarmaya çalışıyoruz.?
HABER: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak