SERBEST BÖLGE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ:

SERBEST BÖLGE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ:

YATIRIMCILARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Serbest Bölge Yönetim kurulu başkanı Memduh Büyükkılıç, ekonomi bakanı Mustafa Elitaş´a serbest bölge ile alakalı bir dosya verdiklerini belirtti. Büyükkılıç, özellikle Otomotiv sanayiyle ilgili Arsa konusunda her türlü desteği vereceklerini belirterek yatırımcılara çağrıda bulundu.
Başkan Büyükılıç,geçtiğimiz günlerde Ekonomi bakanı Mustafa Elitaş´ın Kayseri ziyaretinde Serbest bölge ile alakalı bir dosya sunduklarını belirterek çalışmalar hakkında bilgiler verdiğini belirtti. Büyükkılıç, , özellikle Otomotiv sanayiyle ilgili Arsa konusunda her türlü desteği vereceklerini belirterek yatırımcılara çağrıda bulundu. Büyükılıç şöyle devam etti.
Geçmişten beri sayın Mustafa Elitaş bakanımız adeta serbest bölgenin temsilcisi gibi bir milletvekilimizdi. Gerek gurup Başkan vekili olarak gerekse sanayici bir dostumuz olarak, o açıdan siyaseti, ticareti, sanayicinin derdini bilen yatırımın ne olduğunu bilen gerçektende rakamlarla barışık olan ve hafızası da bu alanda en güçlü olan isimlerden bir tanesi tam yerini buldu Ekonomi bakanlığı sayın Elitaş´a çok yakıştı. Kayseri´mizin sesi olacak bakanımız hem yatırımlar açısından hem de Kayseri sevdalısı bir siyasi olarak bizlere çok büyük hizmetler yapacaktır. Bu hizmetlerin arasın da bizim için en önemlisi istihdama vesile olduğu için ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağladığı için serbest bölge gibi bir unsur. Serbest bölgelerde kendisine bağlı bakanlığın yatırımcı kuruluşu gibi görebiliriz. Öyle olunca oğlu gibi everecek kızı gibi çıkaracak derdi de onun sevinci de onun bizim yükümüz hafifledi onun yükü ağırlaştı. Ama Allah´a şükür bu yükü çekecek sevdada biri. Daha önce belirttiğimiz gibi bilgileri gurup başkan vekili ikin kendisine takdim etmiştik şimdide aynı şekilde takdim ettik. Serbest bölge yönetim kurulu olarak kendisinden randevumuzu istedik , en kısa zamanda kendisiyle görüşerek yapılması gerekenlerle ilgili görüşeceğiz zaten geçtiğimiz günlerde Kayseri´ye yaptığı ziyarette serbest bölge ile ilgili görüş alışverişinde bulunmuştuk bununla birlikte konuyla ilgili görüşmelerimiz sürecek.
Otomotiv sanayiyle ilgili Arsa konusunda her türlü desteği vereceğimizi belirtmek isteriz ayrıca yatırımcılar açısından vergilerden muaf yönüyle cazip bir ortam olduğunu hatırlatmak isterim 8.80 idi 2016´da herhalde %10 yakın yasal olarak fiyat ayarlaması gelecektir ben şimdiden zam gelmeden yatırımcılara çağrıda bulunuyorum
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik