SEL FELAKETİNDEN SONRA SEVGİ SELİ

SEL FELAKETİNDEN SONRA SEVGİ SELİ

BAŞKAN ÇELİK, SEL FELAKETİNİN HASARININ KISA SÜREDE GİDERİLDİĞİ YEŞİLHİSAR´DA SEVGİ GÖSTERİLERİ İLE KARŞILANDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Bayramı´nın üçüncü günü sel felaketine maruz kalan Yeşilhisar´ı ziyaret etti. İlçe halkına geçmiş olsun dileklerini ileten ve Büyükşehir Belediyesi´nce yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çelik, halkın büyük ilgisi ile karşılaştı. Yeşilhisar halkı Başkan Çelik´e yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar´da İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz ve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Sami Ceylan ile birlikte ilçe halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Çelik, sel nedeniyle bozulan yollardaki alt yapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
YEŞİLHİSAR HALKINDAN BÜYÜK İLGİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Yeşilhisar´da büyük bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılandı. Vatandaşlar, Yeşilhisar´a yapılanlar nedeniyle teşekkür ettiler. Esnaf ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Çelik, yapılan çalışmaların son durumuna ilişkin de bilgi aldı. Halen 15 araç ve 25 kişilik personelle yol, altyapı ve asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi bir hafta içinde sel felaketinin tüm izlerini silecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ilçe meydanında vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet etti. Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz, yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sel felaketinin hemen ardından Yeşilhisar´a gelerek çalışmalara başladığını ve gece-gündüz çalıştığını söyledi. Felaketin izlerinin silinmesi için adeta seferber olunduğunu ifade eden Akdeniz, "Hemşehrilerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. İlçe halkı da "Allah razı olsun, Allah güç versin" şeklinde dualarda bulundu.
"YEŞİLHİSAR´I PIRIL PIRIL YAPACAĞIZ"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de sel felaketinin hemen ardından Büyükşehir Belediyesi´nin ilgili tüm ekiplerinin anında Yeşlihsar´a ulaştığını ve organize bir şekilde çalışmaya başladığını söyledi. Bir kriz masası oluşturularak işlerin takip edildiğini vurgulayan Başkan Çelik, "Felaketin üzerinde bir hafta geçmeden asfaltı yapar duruma geldik. Bu çok önemli bir nokta. Rabbim böyle felaket bir daha vermesin. Ancak verirse Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda. İlçenizi pırıl pırıl yapacağız" dedi.
Başkan Mustafa Çelik´e ilçe halkıyla sohbet esnasında bir de talep iletildi. Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz, ilçeye yapılan Fen Lisesi´nin çevre düzenlemesi için destek istedi. Başkan Çelik de ilçe halkının bu isteğinin yerine getirilmesi için gerekli talimatları verdi.
ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Başkan Mustafa Çelik, Yeşilhisar´da esnafları da ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında Yeşilhisar Polis Karakolu önündeki polislerle de selamlaşan Başkan Mustafa Çelik, yanına gelen çocuklara da Kayserispor forması hediye etti.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik