ŞEKERSPOR YİNE GERİDEN GELİP KAZANDI!

ŞEKERSPOR YİNE GERİDEN GELİP KAZANDI!

Spor Toto 3.Lig temsilcimiz Kayseri Şekerspor, sahasında ağırladığı Pazarspor’a karşı ilk yarıyı geride kapatmasına rağmen, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı 2-1’lik skor ile almasını bildi.

Spor Toto 3.Lig 1. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Kayseri Şekerspor, ligin 6.haftasında sahasında Pazarspor’la karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan yeşil beyazlılar, ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 2-1 kazandı. Temsilcimiz bu galibiyetle ligdeki 2.galibiyetini alırken yine geriden gelip kazanarak ilginç bir istatistiğe imza attı.

 

ŞEKERSPOR 2-1 PAZARSPOR

 

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken 42.dakikada Selçuk Vural attığı golle, konuk ekibin soyunma odasına 1-0 önde girmesini sağladı. İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf Kayseri Şekerspor oldu ve 50.dakikada Mehmet Yaman’la maça 1-1 eşitlik geldi. Yaman, yaklaşık 30 metre topu sürdükten sonra düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Bu golden sonra galibiyet için ataklarını sıklaştıran yeşil-beyazlı temsilcimiz aradığı golü maçın son dakikalarında buldu. 85.dakikada sahneye Şekerspor’un bu sezonki en golcü oyuncusu Timur Kosovalı çıktı. Kosovalı güzel bir vuruşla kaleci Mahmut’u mağlup etti ve yeşil-beyazlıları 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 6’ya yükseltti. Pazarspor ise bu mağlubiyetle 11 puanda kaldı.

 

ERÇEVİK “2.YARI ÇOK İYİ OYNADIK”!

 

Mücadelenin ardından konuşan Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, “İyi bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Bu maçın ilk yarısıyla ikinci yarısını ayrı ayrı değerlendirmemiz lazım. İkinci yarıdaki oyunumuzu tekrarlarsak çok daha iyi sonuçlar alabiliriz. Geçen haftaki mağlubiyette de şanssızdık. İyi oynamıştık ama olmamıştı. Oyuncularımı kutluyorum.” Dedi. (spor servisi)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak