ŞEKERSPOR SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR!

ŞEKERSPOR SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR!

Ligde oynadığı son 4 maçını da kazanan Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Kayseri Şekerspor’da moraller yerinde. Yeşil-beyazlılar Tekirova Belediye maçı hazırlıklarına başladı.

Sezona kötü sonuçlar alarak başlayan, ancak özellikle son haftalarda aldığı galibiyetlerle yukarılara doğru hızla tırmanışa geçen yeşil-beyazlı temsilcimiz Kayseri Şekerspor’da yüzler gülüyor.

 

ERÇEVİK, “REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ”

 

Son 4 haftada alınan 4 galibiyetle 3 olan puanını 15’e yükselten yeşil-beyazlı temsilcimiz, üst üste 5.galibiyetini kazanmak için deplasmanda karşılaşacağı Tekirova Belediye maçı hazırlıklarına Gölbaşı’nda bulunan kulüp tesislerinde devam ediyor. Temsilcimizde Altan dışında eksik oyuncu bulunmazken, Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, takımı rehavet konusunda uyardı. Ligin başında kötü sonuçlar aldıklarını ancak sonradan açıldıklarını hatırlatan Erçevik, “Bu durum tabi ki oyuncularımda bir rahatlamaya neden olacaktır. Ama biz teknik ekip olarak, bunu engellemek için elimizden geleni yapıyoruz. Güzel bir seri yakaladık ve bunu da devam ettirmek için önümüzde Tekirova maçı var. Çalışmalarımıza başladık. Hafta boyunca en iyi şekilde hazırlanıp, deplasmandan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Tekirova Belediyesi ile Kayseri Şekerspor, Spor Toto 3.Lig’in 10.haftasında 4 Kasım Pazar günü saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Kayseri Şekerspor 15 puanla 7.sırada bulunurken, rakip Tekirova Belediyesi de yine aynı 15 puanla temsilcimizin averajla bir üstünde 6.sırada bulunuyor. (spor servisi)

 

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti