ŞEKERSPOR BİR AÇILDI, PİR AÇILDI!

ŞEKERSPOR BİR AÇILDI, PİR AÇILDI!

Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Kayseri Şekerspor, sezonun 9.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bursa temsilcisi Orhangazispor ile karşı karşıya geldi.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Kayseri Şekerspor, sezonun 8.haftasında hafta içi oynadığı Siirt deplasmanında aldığı galibiyetin ardından çıkmış olduğu 9.haftada galibiyet serisi yakalamak peşindeydi.

Maça kontrollü başlayan her iki takım da müsabakanın ilk yarım saatlik periyodunda birbirini tartan bir oyun sergiledi. Maçın ilk yarısında her iki takımın kontrollü oyunu devam ederken temsilcimiz Şekerspor, sağ ve sol kanatlardan etkili olmaya çalışsa da bunda pek başarılı olamadı ve maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısına kontrollü başlayan her iki takım savunmada hatasız oynarken tipik orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarının ilk 15 dakikalık süresinde rakip takım Orhangazispor duran top organizasyonundan birkaç pozisyon bulsa da bunları değerlendiremedi. Dakikalar 64’ü gösterdiğinde sahneye Gökhan Günaydın çıktı. Sol kanattan yapılan ortada topu önünde bulan Günaydın, yarım vole vurarak topu kalecinin ters köşesine gönderdi ve durumu 1-0’a getirdi. Bu golün ardından maçta kontrolü tamamen eline alan Kayseri Şekerspor, skor üstünlüğünün de vermiş olduğu rahatlıkla topu ayağında daha çok tutan taraf olarak dikkat çekti. Maçın son saniyelerinde ise yine Kayseri Şekerspor’un golü geldi. 90+3’te İsmail Bulut’un ayağından gelen gol maçın skorunu 2-0 olarak tayin etti.

ERÇEVİK, “TAKIM OLARAK İYİ SEVİYEDEYİZ”!

 

Şekerspor bu galibiyetle üst üste 4. toplamda da 5.galibiyetini aldı ve puanını 15’e yükselterek çıkışını sürdürdü. Maçın ardından konuşan Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Cahit Erçevik yaptığı açıklamada, “Hafta içi oynadığımız Zorlu Siirt deplasmanının ardından yol yorgunluğu vardı. Ama maçın ilk 60 dakikalık diliminde iyi direndik. Daha sonra golü de bulunca moral açıdan daha iyi duruma geldik. Son dakikada gelen ikinci golle de galibiyetimizi perçinlemiş olduk. Artık daha iyi bir pozisyondayız. Takım birbirine ve lige alıştı. Artık korkulan bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Taraftarlarımıza çifte bayram yaşattığımız için mutluyuz.” şeklinde konuştu. (Haber: Ahmet ŞAN)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’