ŞEKER BAL'A KARIŞTI

ŞEKER BAL

TEKİN, ‘ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK AMA OLMADI'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, sezonu lige veda ederek kapattı. Karşılaşma sonrası Sebahattin Tekin açıklamalarda bulunarak ‘Çok uğraştık ama olmadı' dedi.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, ligin son haftasında deplasmanda oynadığı Bayburt Grup İl Özel İdare karşılaşmasını beraberlikle tamamladı. Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan Şekerspor, karşılaşma boyunca oyun hakimiyetini bir türlü eline geçiremedi ve karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık skorla sonuçlandı. Bu sonuç Şekerspor'un ligden düşmesine neden oldu. Karşılaşma sonrası Şekersporlu oyuncular ve teknik heyet sahadan moralsiz bir şekilde ayrıldı.

TEKİN, ‘ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK AMA OLMADI'

Bayburt'ta oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sebahattin Tekin, Ligde kalmak için çok uğraştık ama olmadı. Elimizden geleni yaptık. Aslında ligde kalma şansımızda bayağı yüksekti. Ligde kalmamız için, karşılaşmadan galip ayrılmamız yeterli olacaktı. Rakiplerimizin birçoğunun yenildiği ve büyük avantajın olduğu son haftayı değerlendiremedik. Bundan sonraki süreci yönetimle oturup konuşacağız. Benim için ve takım için neler olacağını bende tam olarak bilmiyorum. Her şeyin hayırlısı diyelim” ifadelerini kullandı. 



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var