ŞEKER ZORLADI AMA OLMADI!

ŞEKER ZORLADI AMA OLMADI!

Bölgesel Amatör Ligi 5.Grupta yer alan temsilcilerimizden Kayseri Şekerspor sezonun son hafta maçında deplasmanda lider Toroslar Belediye ile karşı karşıya gelirken, ligde iddiası kalmayan bir diğer temsilcimiz Talasgücü Belediyespor ise kendi saha ve sey

Yeşil-beyazlı Bal Lig’i temsilcimiz Kayseri Şekerspor sezonun son haftasında deplasmanda şampiyonluk maçına çıktı. Mutlak galip gelmesi gerektiği maçta rakibi Toroslar Belediye’yi çok zorlayan temsilcimiz Kayseri Şekerspor elinden gelen mücadeleyi göstermesine rağmen rakip Toroslar Belediye defans ağırlıklı futbolu ile temsilcimiz Kayseri Şekerspor’a galibiyet şansı tanımadı. 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Toroslar Belediyesi şampiyon oldu. Temsilcimiz Kayseri Şekerspor ise ikincilikle yetinmek zorunda kaldı.

 

TALASGÜCÜ’NDEN MAĞLUBİYETLE VEDA

 

Bir diğer BAL temsilcimiz Talasgücü Belediyespor’da ligdeki son maçında sahasında Adana Tekspor’u ağırladı. Ligden düşmesi kesinleşen temsilcimiz son maçında da pek bir varlık gösteremedi ve sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Temsilcimiz gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edemeyecek. 

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti