ŞEKER, LİDERE DİRENEMEDİ!

ŞEKER, LİDERE DİRENEMEDİ!

Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Kayseri Şekerspor, ligin ikinci yarısına kötü başladı. Yeşil-beyazlılar, kendi sahalarında lider Diyarbakır’a 2-1 yenildi.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Kayseri Şekerspor, ikinci yarının ilk maçı olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi maçından umduğunu bulamadı.

KAYSERİ ŞEKERSPOR 1-2 DİYARBAKIR B.Ş.B.

 

Kadir Has Stadı Yan Açık Saha’da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde zemin oldukça kötüydü. Sulu zeminde oyuncular top sürmekte zorlanırken, ilk yarım saatlik dilim golsüz geçildi. 38.dakikada İbrahim Keleş’in ceza sahası dışından vurduğu plaseyle öne geçen konuk ekip, ilk yarının sonlarında 42.dakikada Halil Çağırtekin’le farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı 2-0 Diyarbakır ekibinin üstünlüğüyle sonuçlanırken, ikinci yarının hemen başında 49.dakikada 2.golün sahibi Halil, ikinci sarıdan kırmızı kartı görünce konuk ekip mücadelenin son 40 dakikasını eksik oynamak zorunda kaldı. Bu gelişmeyle oyunda silkelenen ve kendine gelmeye çalışan Şekerspor’da dakikalar 56’yı gösterdiğinde sahneye Şekerspor’un golcüsü Timur Kosovalı çıktı. Harika bir yarım voleyle durumu 2-1’e getiren Timur, bu golle temsilcimizi umutlandırdı. Son dakikaları oldukça çekişmeli geçen mücadele başka gol olmayınca maç 2-1 konuk Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Kayseri Şekerspor, bu yenilgiyle 28 puanda kalırken, sıralamada 6.lığa geriledi. Konuk Diyarbakır ise 47 puanla açık ara liderliğini sürdürüyor.

Mücadelenin ardından konuşan Kayseri Şekerspor Kulüp Başkanı Hüseyin Akay, “İkinci yarının ilk maçında çok güçlü bir rakibe karşı oynadık. Saha şartları çok ağırdı. Bu tip sahalarda şans faktörü önemli. İşin doğrusu rakip galibiyeti hak etti. Yaklaşık 40 dakika eksik oynamalarına rağmen sanki biz eksikmişiz gibi düşündüm bazen. İlk maçlarımız hep güçlü rakiplerle. Bu maçlardan en az hasarla ayrılıp ilerisi için avantaj sağlamak istiyoruz. Önemli olan Play-Off’a kalmak.”açıklamasında bulundu. (spor servisi)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’