ŞEKER FABRİKASI ÇİFTÇİSİNİ BİLGİLENDİRİYOR

ŞEKER FABRİKASI ÇİFTÇİSİNİ BİLGİLENDİRİYOR

yıllarda şeffaf, güvenilir ve tarafsız denetim noktasında önemli adımlar atan Kayseri Şeker Fabrikası, TSE’nin denetimine bıraktığı Fire ve Digesyon Tayini konusunu, çiftçilerine anlattı. TSE tarafından verilen bilgilendirme seminerlerinde çiftçiler

İlk olarak Boğazlıyan Bölgesi’ne bağlı ekim yapan çiftçiler için düzenlenen seminere, çok sayıda Pancar üreticisi ve şirket yetkilileri katıldı. Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nda düzenlenen ve Türk Standartları Enstitüsü Proje Koordinatörü Süleyman Selim Ulaş tarafından verilen seminerde, Analiz Laboratuarlarının işleyişi, denetimi, kontrolü ve çalışma prensipleri ile ilgili üreticilere önemli bilgiler aktarıldı.

                Kayseri Şeker Fabrikası ile imzalanan protokol gereği Pancar Analiz Laborautarlarında yapılan analizlerin, en şeffaf ve objektif bir şekilde yapılacağını da belirten Ulaş, “Bizim Kayseri Şeker Fabrikası ile imzaladığımız Pancar Analiz Laboratuarı Gözetim ve Denetim anlaşması gereği, faaliyet işlemlerimiz 74 adet teknik personelimiz ile birlikte, bağımsız ve objektif bir şekilde gerçekleştirilecektir. Ne Kayseri Şeker Fabrikası’nın bir personeli gibi, ne de bir başka şirketin çalışanı gibi değil, tamamen bağımsız ve objektif bir kamu kuruluşu niteliğinde gözetimler yapılacak, tüm değerler ve analizler, alanında uzman teknik ekibimiz tarafından hassasiyetle incelenerek ve raporlanacaktır” şeklinde konuştu.


                Faaliyet sahası içerisinde yer alan toplam 12 ayrı pancar bölge müdürlüğü bünyesindeki ilçelerde gerçekleştirecek olan bilgilendirme toplantıları, çiftçilerin katılımı ile önümüzdeki günlerde de devam edecek.



‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”