ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANINDAN

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANINDAN

MELİKGAZİ´YE ZİYARET

  Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK, projeleri başarı ile uygulanmış belediye çalışmaları hakkında bilgiler almak üzere Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret etti.
Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK, ziyaretlerindebu ülkede bir KAYSERİ MODELİ´nden bahsediliyorsa bunda herkesin katkısı bulunduğunu çünkü şehrin bir bütün olarak geliştiğini ve büyüdüğünü ifade ederek ?Çok değerli abimizi ziyaret ederek Şehzadeler şehri Fatih´in, Kanuni´nin şehri Manisa´dan selamlarımızı getirdik. Melikgazi Belediyesi ve çok değerli abimiz Memduh Büyükkılıç Türkiye´de örnek belediyecilik uygulamalarına imza atan bir belediye başkanıdır. Rahmetli babam 5 yıl Kayseri´de il müftülüğü yaptı. Hem bir baba dostu ve aile dostu, Türkiye´de marka bir belediye olmuş olan Melikgazi Belediyesi´nin Türkiye´ye nam salmış başkanımızın tecrübelerinden istifade etmek için geldik. Melikgazi halkına böylesine kıymetli bir başkana destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Buradaki güzel belediyecilik çalışmalarını kendi belediyemizde de uygulamak istiyoruz. Özellikle geri dönüşüm, kentsel dönüşüm ve tarihi mekanların onarımı projeleri hakkında bilgi alacağız? dedi.
Melikgazi Belediyesi gerek merkez belediye olarak başarılı bir geçmişi olması gerekse örnek ve referans belediye olarak bilinmesi sebebiyle birçok belediye ekipleri, teknik heyeti ve başkan düzeyinde ziyaret edildiğini, bundan da çok memnun kaldıklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Babaları rahmetli Kayseri müftüsü olarak ayrıca Manisa´da müftülük yaptığı süreçte Ege Üniversitesi´nde okurken tanıştığımız ve fikirlerine değer verdiğimiz bir büyüğümüzdü. Tohum at, bitmezse toprak utansın sözünden hareketle böylesine güzel bir insanın oğlu Şehzadeler şehrinde belediye başkanı olarak hizmet veriyor. Bu dönem Manisa Büyükşehir oldu. Orada oluşan Şehzadeler ilçemizi vatandaşlarımız emin ellere teslim etmişler. Melikgazi Belediye Başkanı olarak 4 dönemi yaşıyoruz. Bizler insanlara hizmet etmek için çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda şehzadeler şehrine giderek iadeyi ziyaret yapacağız.?dedi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”