ŞEHİTLERİMİZ İBRAHİM ÇELİK VE ONUR KARASUNGUR’UN BABAEVLERİNE ATEŞ DÜŞTÜ

ŞEHİTLERİMİZ İBRAHİM ÇELİK VE ONUR KARASUNGUR’UN BABAEVLERİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Çelik’in babasının yıllar önce vefat ettiği, annesi ve küçük kardeşinin de uzun süre kirada oturdukları öğrenildi. Siirt’te düşen acı haberi yakınlarından alan Çelik Ailesi gözyaşlarına hakim olamadı. Diğer bir

Siirt’te düşen helikopterde şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Çelik’in babasının yıllar önce vefat ettiği, annesi ve küçük kardeşinin de uzun süre kirada oturdukları öğrenildi.
Siirt’te düşen acı haberi yakınlarından alan Çelik ailesi gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Gamer’in yakınlarından öğrendiği acı haber sonrasında fenalaştığı öğrenilirken, ailenin yakınları taziye ziyaretinde bulundu.
Acı haber sonrasında şehidin ailesinin oturduğu eve Türk Bayrağı asıldı. 4 yıldır Uzman Çavuş olan şehidin, 9 kardeşin 8.’si olduğu ve annesi ile küçük kardeşinin uzun bir süredir kirada oturdukları öğrenildi.

 

Kayseri’nin Bünyan ilçesi doğumlu Uzman Çavuş Onur Karasungur’un 7 kardeşin 2. Büyüğü olduğu ve aldığı maaş ile ailesinin geçimini sağlamaya çalıştığı öğrenildi.
Sabah saatlerinde düşen helikopterde şehit olan 17 askerden biri olan Uzman Çavuş Onur Karasungur’un, Kayseri’nin Bünyan ilçesine bağlı Elbaşı köyünde yaşayan ailesine acı haberi askerler verdi. Haberin verilmesi sonrasında Karasungur’un annesi fenalık geçirirken, olayı duyan köylüler ailenin evine taziye ziyaretine koştu.
Dev Türk bayrağının asıldığı evde acı haberi duyan ailenin yakınları fenalık geçirirken, durumu kötü olanlara 112 ekipleri müdahale etti.
Onur Karasungur’un amcası Hacı Karasungur acı haberi sabah saatlerinde aldıklarını söyleyerek, “Onur 7 kardeşin ikinci büyüğü idi. Bir buçuk yıl önce Uzman Çavuş olarak göreve başlamıştı. Onur evin geçimini sağlayan tek kişiydi” diye konuştu.


“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı