ŞEHİTLER İÇİN ANLAMLI MESAJ!

ŞEHİTLER İÇİN ANLAMLI MESAJ!

Mavi-siyahlı takımdan anlamlı jest. Sezon açılışını yaparak günde çift idman ile hazırlıklarını sürdüren Kayseri Erciyesspor, antrenman öncesi Siirt’te şehit olan Mustafa Aydın için ay-yıldızlı bayraklarla sahaya geldi. Teknik Direktör Osman Özköylü

Kayseri Erciyesspor’da hazırlıklar devam ederken, antrenman öncesi futbolcular Siirt’te şehit düşen Mustafa Aydın için ay-yıldızlı bayraklarla sahaya geldiler.

 

ERCİYESSPORLULAR BAYRAKLA İDMANA ÇIKTI!

 

Şehit olan herkesi “Onlar bizim canımız, ciğerimiz” diyerek nitelendiren mavi-siyahlı takımın Teknik Direktörü Osman Özköylü, antrenman öncesi yaptığı açıklamada “Şehit olan her kardeşimiz bizim canımız, ciğerimiz. Hayatlarını kaybeden her nereli olursa olsun bizim kardeşimizdir. Şehit sayısının son zamanlarda artması hepimizi üzüyor. Şehit olan kardeşlerimizin ailelerine Allah’ta sabır diliyoruz. Bu ülke için can verdiler. Bizde onlara dualarımızla destek olacağız” şeklinde konuştu.

 

Özköylü’nün açıklamalarının ardından takım antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmana Veli Torun, Kemal Okyay, Fatih Kılıçkaya, Emrah Bozkurt, Vilim Posinkoviç ve yeni transferlerden kaleci Onur Bilgin’de katıldı. (Spor Servisi)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’